Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e36 316i compact - el.okynka
-
Zdravim při stahování okýnek něco zapraskalo a vypadlo z vodících ližin když jsem rozebral oboje dveře tak jsem zjistil že praskli kluzné čelisti,objednal jsem nové vyměnil pořádně promazal vodící ližiny vlastně vše co se promazat dalo všechno fungovalo v poho po dobu asi 3 dnů poté se událo to samé zase praskání a okna padli až dolu rozebral sem to jen abych se zatím podíval a prasklo jedna kluzná čelist a ramena se trochu ohly už si stím nevím moc rady a při opravě jsem na tom málem nechal nervy nemá někdo zkušenost čím to je nebo jak to udělat aby to fungovalo tak jak má nechci kupovat celý mechanismus?? nervy by mohli zvládnout ještě jednu opravu..
-
Když jsem to opravoval poprvý tak jsem obě okna pracně nasazoval do vodítek a i je jsem malinko prostříknul silikonovym olejem aby okno dobře klouzalo když se mi to teď zase stalo tak byli obě okna úplně mimo, jsem je tam narychlo nasadil a zapřel dřevěnýma klínkama aby okno nepadalo a nikdo mi tam nevlezl..