Šus víte někdo jak přesně demontovat klimabox ? V tisu jsem toho taky moc nenašel zejtra jdu páčit klimu ven z jednoho auta určitě na to přijdu sám ale nějaký rady by se hodily
Klimabox jako pod palubkou panel vycvaknu diginu a manual na dvou šroubkách
Jen jak vyndat celej ten box co je pod palubkou, viděl jsem 4 šrouby naskrz přední stěnu mezi interiérem a motorem, v rozích toho boxu tak jestli se vyndavaj ty ? Odpojit vodu samozřejmě a trubky s médiem ale jestli je nějak uchycenej i vevnitř ?
jen ty 4 šroubky na torpédu, dole to myslím drží taky na jednom šroubu, je tam hadička zapuštěna do kastle nad převodovku kvůli kondenzatu, ta mi šla ven docela na kokot. Jo a není od věcí povolit tu železnou výztuhu kolem volantu
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Bedna už je venku, trvalo to 2 hodinky a to jsem se s tim hodně sral, kdybych věděl kam všude šáhnout tak by to šlo i dřív ale pomohlo mi i dost, že jsem měl sundanou palubku. Stihl jsem tu bednu celou rozebrat a vyčistit plíseň žádná takže paráda.