Ahoj panove, mam e91 radio profesional, 2008 před faceliftem co je za potřebí k přehrávání DVD a Tv obrazu? Nejaky modul? Kolil Stoji? Nebo to stačí nějak odblolovat přes diagnostiku?
Tak to by mě taky zajímalo zda je to nějak možné, mám taky E90 předFL s Navi profesionál, tak pokud je nějaká možnost jak by to šlo zprovoznit, byl bych rád za každé info.
Chlapi ... DVD mechanika pro navigaci bohužel na přehrávání filmů použít nejde. Pokud ale chcete aspoň digitální TV, tak potřebujete videomodul k vaší Professional navigaci. Tady je zrovna jeden na eBayi: http://www.ebay.co.uk/itm/TV-VIDEO-MODU ... 3cca1ba57b
Tím to však nekončí.. je potřeba natahat dráty (i optické) a pak jednotku přeprogramovat a nakódovat...
O té mechanice jsem už něco slyšel, že nepřehrává filmy. Známej má E61, taky má navi profesionál, má to právě nějak udělané, že v přihrádce spolujezdce má DVD přehrávač a takhle mu to jede.Ale nevím jak to má udělané ani on nevěděl co a jak.Takhle by to nějak šlo né?
Urcite ano. Musi tam byt ale nejaky modul, potom by to zvladla urcite i original mechanika. Musi to by pripojene display pres nejaky AV prevodnik na to by sel napojit potom i kamera nebo ruzny prehravac dvd nebo nejaky napr mobil atd..... Muj nazor ale presne v tomhle aute nevim co a jak, nechce se me to vrtat a neco pokazit, je to uz moc provrtane elektroniku. Stejne by se to muselo odblokovat pres diagnistiku. Delal jsem si neco podobneho v 206 a v pohode ale tam to neni napojeni na ridici jednotku. byla to v pohode.