Zdravim vas,
na klube v SR mi zatial nikto nevedel poradit...mozno tu sa niekto stretol s podobnym problemom....stava sa mi, ze pod zatazou mi zacne cukat rucicka ekonomera....uz som sa docital, ze Ekonomer by mal byt umiestneny niekde v sani a riadi sa podtlakom a skrtiacou klapkou? Maju aj diesle skrtiacu klapku? Ked pod zatazou cuka ekonomer, moze byt zle osadene sanie a chyta falosny vzduch??Nakolko mi menili klapky v sani za zaslepky...mozu byt zle osadene samotne klapky?
Moze byt nieco so ksrtiacou klapkou, ak teda v diesli je?Moze byt nieco s podtlakovymi hadickami v blizkosti sania?
EDIT: skrtiaca klapka na diesloch teda nie je....laicky povedane sa pridava tlakom na rampe, ktory stupa, pri pridani.
Popriade vase postrehy?
Dakujem
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46/320d/2004 - cukanie rucicky na EKOnomere....
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
fabledwarrior píše:Omlouvám se, že ti zasahuju do příspěvku, já bych se jen chtěl zeptat, na co je napojen nebo co ovládá EKO metr v 318is. Díky
V pohode....
je na pojeny na sanie medzi sanim a skrtiacou klapkou...tam sa meria prietok vzduchu x množstvo paliva, lebo na benzíne prídávaš tým , že viac otoríš škrtiacu klapku...
ak sa mylim, opravte ma

-
fabledwarrior
- Člen Klubu