Zdravím, potřebuji někde sehnat M logo které by velikostně sedělo k označení 335i e92. Měřil jsem výšku a 335 má cca 2cm a nikde takový rozměr není ani na ebay...minimum je 2,8cm
nedaval bych tam nic pokud ti to tam nedali z fabriky neboli když to nebylo prodavane jako M335i ja vim mě se to keca když zrovna to Mko na kufru mam chtěl jsem ho původně sundat ale asi to bude vidět na 20let starem laku tak jsem to tam nechal ja vim, jsem hroznej tuner kua
tak dává se tak když chceš....kdyby si dal někdo M3 na 330 je to vůl, ale když má na autě M packet a dá si tam M tak to ničemu nevadí...taky když máte M packet, je M všude, volant, řadička, kola, prahy, tak proč bych ho nemohl mít i vzadu
bmw335 píše:co se tlemíš? to M se tam nedává protože to má něco s emkem, ale že tam je M paket...jinak mám to načipovaný na 265kw
Tak se už nevztekej
Hele podíval jsem se do té ETKy a jediné co origo na E9x se dělá jsou následující označení atd..... takže pokud někde něco seženeš z druhovýroby, budeš jedinej kdo to bude mít... Máš recht s tím že to ///M se opravdu dávalo zezadu jako označení M-paketu, ale na nových BMW jsem to asi už nikdy neviděl... stopro na E36, ale o E46 už dost pochybuju a E9x nee
To eMko tam nelep. Prostě ne. Když jsi borec, tak tam to M prostě mít nemusíš a ti největší borci oloupají i ta číslíčka. Nemusím se dívat mezi nohy, abych věděl, co tam mám, tak samo ty nepotřebuješ nic lepit, víš, co máš.
kozic píše:To eMko tam nelep. Prostě ne. Když jsi borec, tak tam to M prostě mít nemusíš a ti největší borci oloupají i ta číslíčka. Nemusím se dívat mezi nohy, abych věděl, co tam mám, tak samo ty nepotřebuješ nic lepit, víš, co máš.
Jak říká kozic... spíš by jsi měl sloupnout to 335i na kufru a nemít tam nic...
když ono to M je hezký a zadek by byl pestřejší, kdybych sundal 335 bylo by to jak holá prdel:) kámoš měl 320 a sundal to z důvodu že to je 320, kdyby měl 335 tak si to tam prej nechá
Samo, že víš co máš, to je pro informaci ostatním, aby to na semaforech moc nezkoušeli. Mě se naopak na silnějších kárách označení modelu líbí. Spíš bych si to sloupnul z 316i tím se opravdu není potřeba chlubit..
Když už tak si to nalep na levou stranu, samostatně to odkazuje na M-paket. Ale značení před čísla jako /M550d apod. jsou teď vozy poladěný od ///M divize i na motoru, brzdách atd.