Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

opět central E36 coupe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
mitch17

#1 Příspěvek od mitch17 »

Cus chlapaci...
Sem trochu nejistej z funkcema na centrálu a tak se radší zeptám co vy nato...?
Auto má jen centrál bez DO... pupíšu snad dobře ty funkce, na který jsem přišel...A pak jsou dole dotazy....

Zamknutí auta:
-řidič: s alarmem (bliknou vystražný, nejde tahat za stavítka, atd..myslím že se tomu nadává doublelock..), plus se zavřou okna...
-spolujzezdec: auto jen zamknu ale bez zavření oken a alarmu (nebklikne, tahat stavítka lze...)
-kufr zamknu ale jen ten kufr, nic víc...

Odemknutí auta:
-řidič vše se otevře-no problemo
-spolujezdec-odemknout nelze...klíčem otočím asi o 30° a pak to zatuhne...
-kufr odemknu, ale jak ho otevřu, začne řvát alarm a musím deaktivovat řidičem

a ted pár dotazu k tomu:
1) u spolujezdce mi příjde že se nedotýká ta malá vačka mikrospínače a proto nejdou okna zavřít plus neaktivuju alarm , ptž když auto zamknu a pak zmačknu ten mikrák, tak se to chová jako u řidiče...A tady pak váhám jestli to není schválně..?? Jako že u řidiče zamykání s doublem u spolujezdce jen zamknutí kvuli převozum na vlaku atd.....

2) dotaz je na kufr...myslím že tam někdo naknechtil jinej motorek, ptž mám do něj zavedený jen jednu svorkovnici s dvouma pinama a jiná svorkovnice se třema piny se tam jen houpe...myslím teda že kdybych tam dal správnej motorek tak se to bude chovat plnohodnotně jako u řidiče...? Jestli mám recht a máte někdo ten správnej motorek tak mám zájem....!

3) a poslední dotaz-když sem to kdysi koupil, tak nešel šíbr vubec a měřením sem se dopídil, že jednotka nedávala -pol do relátka. Je to černo/zelenej kablik co vede z pinu 19 zelený svorkovnice na ZKE4
Tehdá sem to přeházel jinam atd a dneska šíbr maká, ale
nejde zavřít klíčem jako boční okna a chtěl bych to dát do kupy... je možný že by se odpálilo něco v jednotce ZKE4 jen pro ten vikíř..?? šlo by to zapojit jinam nebo ta jednotka potřebuje ještě něco a proto to nefachá....??

kdo zareaguje a poradí díky moc....!!!
mějte se...

Ještě přihodím jeden dotaz...: neví někdo který kabliky patřej k připojení blikajicí diody v prostřed tunelu na alarm...?? čumím na schemata druhej den a nemužu to najít... pokud někdo muže vyloupnout a napsat barvu nebo ví z hlavy....dejkens..!!!
mitch17

#2 Příspěvek od mitch17 »

Nikdo nic..??? Jákoliv rada by byla výborná....!! čumím do schemat a po netu už dlouho a nenašel sem nic...!! jde mi nejvíc o ten vikíř... Proč mi ZKE vubec nepošle -pol do toho relátka..??? je to něčím ovlivněný..?? Nechci hned kupovat jinej modul....
A jestli má někdo ten motorek do kufru tak mám zájem...chci moct celý auto aspon otevřít dvěma dveřmi (i doble lock) a ne jen od řidiče, jestli je ten zámek v pravo v háji...
fakt díky za jakoukoliv odpověd....!!
Odpovědět