Zdravím, chtěl bych se optat kolik má mít TDS v automatu volnoběh. já mám manuála a mám těch 600 ale štelujem čerpadlo na automatu a 600 je málo.... jak dám D tak to chcípne...kolik +-??
Už si nepamatuju, kolik otáček měl automat tds v E34, ale kámoš ho předělával na manuál a nějak si napamatuju, že by měl vyšší otáčky než teď s manuálem.. Motor má samostatnou řídící jednotku a auto. převodovka měla taky svojí řídící jednotku.. a s čerpadlem taky pak nic nedělal..
pokud předěláš automat na manuál tak nic předělávat nemusíš, ty otáčky moc nepoznáš,jednotka na motoru pro automat by měla být jiná pokud to už někdo nepředělával.
no dejme tomu že těch 800..ale bude tam něco celkově z čerpadlem bo to hulí jak kráva...no uvidíme budem měnit za druhé z jedoucího auta... začali zme do toho dupat protože se houpal volnoběh, takže zme vlastně nevěděli kolik to má mít z fabriky....ale řídící hlava je stejně K.O....uvidíme
tak pokud je hlava čerpadla KO tak není co řešit, že to nedrží volnoběh,protože když si to má samo přidat tak si to nepřidá,páč na kraji je ta hlava nejvíc KO. Takže vyměnit hlavu čerpadla a bude to OK.