nejspíš mě za takový dotaz sežerete, ale chtěl bych si sám vyměnit olej a chci se zeptat, jestli to zvládne i člověk, který si sám zatím doplnil jen náplň do odstřikovačů Poprvé (asi 15 tis. km) jsem ho nechal měnit v renocaru, ale taky mě pak málem kleplo, když jsem viděl tu fakturu. Teď mám nějakých 45 tis., takže už by to asi chtělo. Zajímá mě hlavně, jestli budu muset měnit i nějaké filtry a podobně nebo jen vypustit a napustit..
I kdyz na tom nic neni, tak doporucuju to nechat vymenit nekomu kdo to uz nekdy delal. meni se samozrejme vlozka filtru, potrebujes na to klic aby ses k ni dostal a neni to jen o oleji. Nerikam tim abys upaloval do renocaru, ale aby sis nasel nekoho kdo ty auta dela. Kdyby nevadil olomouc tak bych mohl doporucit.
Je to opravdu jednoduche, ale ja taky neoperuju slepe strevo nebo nejakou jinou z lekarskeho pohledu naprostou trivialitu. Kdyz se nekdo zepta jestli se meni i filtry, budi to ve mne dojem, ze rozumi uuuuplne jinym vecem a auto je dopravni prostredek. Proto ja osobne doporucuju aby si to nechal za par drobnych udelat, u toho nechat prohlednout auto a pripravit se na dalsi udrzbu v podobe desek, cepu, nechat to projet diagnostikou, proste kompletni servis. Ja mam servisaka naprosto dokonaleho a stoji mi za to tam jezdit na servis i kdyz najedu 200km. Ale auto dostava maximalni peci, je v krasnem a cistem prostredi atd atd. proste zadny anonymni servis, ale ten clovek cokoliv udela, za to si zodpovida a podle toho to taky vypada.