Ahoj,
předem se omlouvám pokud se to tu řešilo, ale po googlování tady jsem nic nenašel.
Chci se zeptat, zda někdo má zkušenost s nastavením sklonu předních mlhovek u E90, mně kvůli tomu buzerovali na STK, že svítí moc nahoru - já myslel, že jsou z výroby nastaveny automaticky a na pevno. Jde to udělat svépomocně pomocí nějakýho regulačního šroubku nebo musim do BMW servisu?
Předem díky chlapci...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sklon mlhovek E90
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Světla jsou nastavená z fabriky a na věky, podbně jako jsou prodávány kytary naladěné od výrobce a na věky 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Ony se nerozladí mlhovky, ale vše kolem - unaví se pružiny a tlumiče a jiné díly zavěšení kol, nashromáždí se všelijaké "potřebné" věci v zavazadelníku, použijí se pneu jiného rozměru a nafouknutá na jiný tlak, ... a hnedle má auto jiný podélný sklon než mělo na výrobní lince 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Neměl bych mít mlhovky uvolněné, ukazoval mi to a fakt svítí obě dost nahoru, byl jsem taky překvapenej, že je na STK zkoušeli - chtěl jsem jet někam kde nebudou rejpat a zrovna jsem si vybral kde kontrolujou snad úplně všechno buzíci:(
Jinak pro info jsem volal do BMW a opravdu se seřizují, udělaj to prý v každém servise..
Tímto děkuji za radu pearovi, možná bych to zvlád sám, předpokládám, že ten seřizovací šroub bude po vyjmutí plast. mřížky vedle mlhovek? Už jsem se ho jednou snažil vyndat, ale nějak nešel ven a bál se abych nezlomil packy...
Jinak pro info jsem volal do BMW a opravdu se seřizují, udělaj to prý v každém servise..
Tímto děkuji za radu pearovi, možná bych to zvlád sám, předpokládám, že ten seřizovací šroub bude po vyjmutí plast. mřížky vedle mlhovek? Už jsem se ho jednou snažil vyndat, ale nějak nešel ven a bál se abych nezlomil packy...