Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nevypne osvětlení budíků E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
PeterE36

#1 Příspěvek od PeterE36 »

Zdravím, dnes jsem přišel k autu a stále mi svítí budíky, osvětlení interieru a osvětlení spz ........ neví někdo prosímvás co s tím může být ?
Jamall
Klubové ID: 2933

#2 Příspěvek od Jamall »

typuji to na relátko čudlíku hl. světel. Usuzuji tak z toho, že ty svítí i budíky
PeterE36

#3 Příspěvek od PeterE36 »

Jamall píše:typuji to na relátko čudlíku hl. světel. Usuzuji tak z toho, že ty svítí i budíky
Nevíš prosimtě které relátko to je ?
PeterE36

#4 Příspěvek od PeterE36 »

Tak osvětlení interieru nesvítí jen teda budíky a podsvícení čudlíků digi klimy , palubáku, ovládání oken , výstražné. .. prostě veškeré podsvícení
Foldas

#5 Příspěvek od Foldas »

zkontroluj dráty které vedou do kufrových dveří už jsem to taky jednou řešil
PeterE36

#6 Příspěvek od PeterE36 »

Foldas píše:zkontroluj dráty které vedou do kufrových dveří už jsem to taky jednou řešil
Dráty jsem kontroloval jsou v pořádku, ale svítí pořád jak budíky tak i spz a včechny čudle v autě a když vypnu zapalování tak mě to upozorňuje jako bych měl rozsvícená světla.
roman320
Klubové ID: 2840

#7 Příspěvek od roman320 »

Zkus odpojit prepinac na svetla, jestli se vevnitr nevysypal. Na filcce se me to stalo a chovalo se to stejne jak tobe, akorat nesvitila spz.
PeterE36

#8 Příspěvek od PeterE36 »

jdu to celé ještě jednou projít tak snad na něco přijdu :?
PeterE36

#9 Příspěvek od PeterE36 »

Problém odstraněn .. sundal jsem spodní kryt pod volantem šáhl k vypínači světel jemně pohýbal s drátkama a už to nedělá.
Tompo
Klubové ID: 1762

#10 Příspěvek od Tompo »

To je teda řešení :D, přejedeš 10 děr, 5 retardérů a udělá to znova :D
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

#11 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

A poradil by někdo mě? Já to mám trošku složitější...:D Mě funguje elektrika jak je se jí zlíbí:D Třeba centrál, odemku a on se sám zamkne, tak odemknu znova a už drží.. ale někdy se mi odemknou jen dveře u řidiče a tak musím zamknout a celej postup opakovat. Potom střešní okno.. někdy funguje bez problému, někdy nejde zavřit nebo otevřít.. podle nálady... stačí počkat tak 5-10 minut a už zase funguje bez problémů. Někdy mi svítí jen polovina palubovky a jindy celá... (když do ní bouchnu tak se nic nestane ani neproblikne), občas všechno vypnu a zůstane mi svítit ovladač střešního okna (jen ten, nic jinýho). Občas mi při zapnutí blinkrů cvaká palubovka, jak by měla.. a někdy necvaká a jindy cvaká jak zběsilá. A snad poslední věc, někdy mi fungujou stakovačky bez klíče v zapalování a jindy ho tam musím mít.:D Já vím, mám šílený auto, ale nenapadá někoho co by to mohlo dělat?:D
Jamall

#12 Příspěvek od Jamall »

fabledwarrior píše:A poradil by někdo mě? Já to mám trošku složitější...:D Mě funguje elektrika jak je se jí zlíbí:D Třeba centrál, odemku a on se sám zamkne, tak odemknu znova a už drží.. ale někdy se mi odemknou jen dveře u řidiče a tak musím zamknout a celej postup opakovat. Potom střešní okno.. někdy funguje bez problému, někdy nejde zavřit nebo otevřít.. podle nálady... stačí počkat tak 5-10 minut a už zase funguje bez problémů. Někdy mi svítí jen polovina palubovky a jindy celá... (když do ní bouchnu tak se nic nestane ani neproblikne), občas všechno vypnu a zůstane mi svítit ovladač střešního okna (jen ten, nic jinýho). Občas mi při zapnutí blinkrů cvaká palubovka, jak by měla.. a někdy necvaká a jindy cvaká jak zběsilá. A snad poslední věc, někdy mi fungujou stakovačky bez klíče v zapalování a jindy ho tam musím mít.:D Já vím, mám šílený auto, ale nenapadá někoho co by to mohlo dělat?:D
Dvojité zamykání centrálu má na starost přerušená kabeláž mezi karosérií a dveřmi od kufru, možná i jinými dveřmi

Rozepiš se co ty někdy z té palubovky svítí a co né.
PeterE36

#13 Příspěvek od PeterE36 »

Tompo píše:To je teda řešení :D, přejedeš 10 děr, 5 retardérů a udělá to znova :D
Tak jako co s tím mám dělat .. nechám si poradit ...elektrice opravdu nerozumím tak se nechci do ničeho drbat nebo něco rozebírat.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#14 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Jamall píše:
fabledwarrior píše:A poradil by někdo mě? Já to mám trošku složitější...:D Mě funguje elektrika jak je se jí zlíbí:D Třeba centrál, odemku a on se sám zamkne, tak odemknu znova a už drží.. ale někdy se mi odemknou jen dveře u řidiče a tak musím zamknout a celej postup opakovat. Potom střešní okno.. někdy funguje bez problému, někdy nejde zavřit nebo otevřít.. podle nálady... stačí počkat tak 5-10 minut a už zase funguje bez problémů. Někdy mi svítí jen polovina palubovky a jindy celá... (když do ní bouchnu tak se nic nestane ani neproblikne), občas všechno vypnu a zůstane mi svítit ovladač střešního okna (jen ten, nic jinýho). Občas mi při zapnutí blinkrů cvaká palubovka, jak by měla.. a někdy necvaká a jindy cvaká jak zběsilá. A snad poslední věc, někdy mi fungujou stakovačky bez klíče v zapalování a jindy ho tam musím mít.:D Já vím, mám šílený auto, ale nenapadá někoho co by to mohlo dělat?:D
Dvojité zamykání centrálu má na starost přerušená kabeláž mezi karosérií a dveřmi od kufru, možná i jinými dveřmi

Rozepiš se co ty někdy z té palubovky svítí a co né.
Aháá, tak na ten centrál hned mrknu. Jinak nemyslím kontrolky (tam mi svítí akorát senzor destiček, protože je na předním kole urvanej) Ale myslím tím, že podsvícení budíků když rozsvítím, tak někdy mi svítí všechno a jindy jen rychloměr a zbytek je ve tmě. Myslel jsem, že třeba jen špatnej kontakt nebo tak, ale to by se projevilo bouháním do palubky že by to blikalo a ták ne? ono to neudělá nic a rozsvítí se prostě podle nálady... stejně jako zbytek tý elektriky.
Jamall

#15 Příspěvek od Jamall »

tak v tom případě vem multák a sleduj kdy máš/nemáš štávu a běž po drátu a najdeš přerušené místo
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No to bude zajímavé když to dělá náhodně a osvětlení palubovky vidím jen večer:D
Odpovědět