Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nevypne osvětlení budíků E36
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
A poradil by někdo mě? Já to mám trošku složitější...
Mě funguje elektrika jak je se jí zlíbí:D Třeba centrál, odemku a on se sám zamkne, tak odemknu znova a už drží.. ale někdy se mi odemknou jen dveře u řidiče a tak musím zamknout a celej postup opakovat. Potom střešní okno.. někdy funguje bez problému, někdy nejde zavřit nebo otevřít.. podle nálady... stačí počkat tak 5-10 minut a už zase funguje bez problémů. Někdy mi svítí jen polovina palubovky a jindy celá... (když do ní bouchnu tak se nic nestane ani neproblikne), občas všechno vypnu a zůstane mi svítit ovladač střešního okna (jen ten, nic jinýho). Občas mi při zapnutí blinkrů cvaká palubovka, jak by měla.. a někdy necvaká a jindy cvaká jak zběsilá. A snad poslední věc, někdy mi fungujou stakovačky bez klíče v zapalování a jindy ho tam musím mít.
Já vím, mám šílený auto, ale nenapadá někoho co by to mohlo dělat?:D

- Jamall
- Klubové ID: 2933
Dvojité zamykání centrálu má na starost přerušená kabeláž mezi karosérií a dveřmi od kufru, možná i jinými dveřmifabledwarrior píše:A poradil by někdo mě? Já to mám trošku složitější...Mě funguje elektrika jak je se jí zlíbí:D Třeba centrál, odemku a on se sám zamkne, tak odemknu znova a už drží.. ale někdy se mi odemknou jen dveře u řidiče a tak musím zamknout a celej postup opakovat. Potom střešní okno.. někdy funguje bez problému, někdy nejde zavřit nebo otevřít.. podle nálady... stačí počkat tak 5-10 minut a už zase funguje bez problémů. Někdy mi svítí jen polovina palubovky a jindy celá... (když do ní bouchnu tak se nic nestane ani neproblikne), občas všechno vypnu a zůstane mi svítit ovladač střešního okna (jen ten, nic jinýho). Občas mi při zapnutí blinkrů cvaká palubovka, jak by měla.. a někdy necvaká a jindy cvaká jak zběsilá. A snad poslední věc, někdy mi fungujou stakovačky bez klíče v zapalování a jindy ho tam musím mít.
Rozepiš se co ty někdy z té palubovky svítí a co né.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Aháá, tak na ten centrál hned mrknu. Jinak nemyslím kontrolky (tam mi svítí akorát senzor destiček, protože je na předním kole urvanej) Ale myslím tím, že podsvícení budíků když rozsvítím, tak někdy mi svítí všechno a jindy jen rychloměr a zbytek je ve tmě. Myslel jsem, že třeba jen špatnej kontakt nebo tak, ale to by se projevilo bouháním do palubky že by to blikalo a ták ne? ono to neudělá nic a rozsvítí se prostě podle nálady... stejně jako zbytek tý elektriky.Jamall píše:Dvojité zamykání centrálu má na starost přerušená kabeláž mezi karosérií a dveřmi od kufru, možná i jinými dveřmifabledwarrior píše:A poradil by někdo mě? Já to mám trošku složitější...Mě funguje elektrika jak je se jí zlíbí:D Třeba centrál, odemku a on se sám zamkne, tak odemknu znova a už drží.. ale někdy se mi odemknou jen dveře u řidiče a tak musím zamknout a celej postup opakovat. Potom střešní okno.. někdy funguje bez problému, někdy nejde zavřit nebo otevřít.. podle nálady... stačí počkat tak 5-10 minut a už zase funguje bez problémů. Někdy mi svítí jen polovina palubovky a jindy celá... (když do ní bouchnu tak se nic nestane ani neproblikne), občas všechno vypnu a zůstane mi svítit ovladač střešního okna (jen ten, nic jinýho). Občas mi při zapnutí blinkrů cvaká palubovka, jak by měla.. a někdy necvaká a jindy cvaká jak zběsilá. A snad poslední věc, někdy mi fungujou stakovačky bez klíče v zapalování a jindy ho tam musím mít.
Rozepiš se co ty někdy z té palubovky svítí a co né.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu