po zimě se mi na autě vyskytla nepěkná záležitost, na přednim prahu u řidiče se vyklubala koroze, je to zvrchu - hned pod dveřma. Auto zřejmě dlouho nemělo stříkaný dutiny
Má někdo nějakej skvělej nápad na záchranu levého prahu?
no pokud je to zvenku bodový tak zevnitř to bude uplně jinak, nejspíše totálně nažraný takže vybroušeni nemá smysl, vyřezat navařit nové pak základ atd
nejdřív do to hrábni a tak dělej závěry,pokud je to zevnitř ven tak vyvařit, ale moc tomu nevěřím, spíš vybrousit bubliny a pak natřít základem špric kit a přelakovat,třeba ve speji, na tom prahu to nebude vypadat zas tak blbě a nebude to hned hnít,jako když to vemeš jenom základovkou.
Pokud by to bylo jen povrchové ani jsi neřezal, tak po vybroušení to ještě ošetři Fertanem, to je výborný a účinný odrezovač. Potom už nic nevykvete. Maj ho v AT-Unger, cca 1000,-/litr.
on Fertan je spíš než odrezovač pasivátor. Přemění rez v organickou sloučeninu která už není rez a neleze dál. Něco podobného je odrezovač T od firmy Viarek(podstatně levnější) Oboje na bázi Taninu... Ale chce to mechanicky odrezit co jde a pak delší dobu natírat(nejlépe ponořit) do fertanu/Tčka aby se to krásně "nasálo".
Zdravím,taky momentálně řeším rez na E36ce,je toho dost..dveře,blatníky..jeden blatník budu měnit celej ale na druhým jsou jen puchýřky,tak mě taky zajímá přesný postup a přípravky na odstranění..něco už jsem přečetl takže základ je samozřejmě vybrousit na čistý kov-pokud je to vůbec možné..dál natřít odrezovačem?Zkusil jsem pohledat třeba ten Fertan ale dá se sehnat je n v Polsku,nebo i ten odrezovač T od via-reku nemůžu sehnat..může někdo konkrétně poradit?Díky moc
T-odrezovač jde sehnat ve většině krámu s barvama,nebo když zajedeš do krámu s potřebama pro autolakovny tak tam určitě budou mít něco podobnýho,pak pořádnou základovku, špryc a hlavně taky přelakovat, aby to nějak vypadalo a nelezla do toho vhkost. Potom taky vystříkej dutiny.