Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 318IS, zvyšování otáček !!!
Mám nespecikovaný problém, když jedu se zařazenou rychlosti nad cca 2000otacek a vyslapnu plynovy pedal tak auto jede porad ve stejnych otackach jako kdybych porad drzel nohu na plynovem pedalu. Nebo kdyz vytocim pri zarazene rychlosti nad 2000 otacek a vyradim napr v 50km/h tak otacky pomalu stoupaji vys a vys. Setkal se nekdo s timto problemem. Nejsem automechanik tak muzu jenom tipovat. Muj tip je bude senzor polohy skrtici klapky nebo krokovy motorek na skrtici klapce. Jinak nevim.
tak pokud stojíš, spotřebováváš palivo a nikam nejedeš to znamená že spotřeba paliva na 100 km se rovná nekonečnu, proto uteče pryč
avšak nemělo by pokud jedeš, a vubec netusim jestli má iso vubec elektrickej plyn? tak jako tak sundat sáni vyčistit klapku a omrknout ji
ohledně hadice, je nutné zkontrolovat všechny stačí prasklina a je vymalováno 

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Ahoj, já mám takovej problém, že nastartuju a tak nějak zakolísaj otáčky, pak se ustálej na 900 ale třeba až se auto zahřeje, tak se mi ustalujou na 1050-1100. A zdá se mi, že otáčky se strašně pomalu vracej dolů a jak tu někdo popisoval, tak když pustím plyn tak se mi EKO metr vrátí zpátky jen občas podle toho jak moc začnu brzdit motorem. Nevíte co by to mohlo být? Jinak když nastartuju tak mí EKO metr zaletí někam za 30=/