Prosím pouze o radu! Koupil jsem E46ku 318i touring r.v2001 a zjistil jsem, že mi nefungují parkovací senzory. Chtěl sem se zeptat, jestli to můře být tím, že bývalí majitel z auta vytáhl originál BMW autoradio a dal tam nějakou levnou šumku.
Jestli je tedy to autorádio s tou signalizací propojené?
Čau chlapi, mam taky teď problém se senzorama a to že když dam zpátečku, tak mi to dlouze píská pak to přestane, ale když se blížim k překážce tak nic nehlásí. Byl sundanej nárazník, protože se auto dělalo na lak. Předtim normálně fungovaly. Má se to kalibrovat nějak přes diagnostiku? Díky. E46 touring
pokud pri zarazeni zpatecky dlouze pipa,tak ty pdc nefungujou-nekalibruje se nic,spis je spatnej kontakt nebo se pri odpojovani zlomil kabel k nekteremu cidlu
Ahoj všichni příznivci BMW.Koupil jsem E46,320 Touring a nefungují mi parkovací senzory.Potřeboval bych poradit,kam se podívat a čím by to mohlo být.Nemám s tím zkušenosti.Díky za rady.
Mel jsem stejny problem vbkvetnu po dovozu E46 a po zkontrolovani jestli nejsou zlomene kabely u cidel, jsem jel rovnou na diagnostiku. Ta ukazala jasne na jedno cidlo...