Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Neodčítá servisní interval Idrive

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marek-WAR

#1 Příspěvek od Marek-WAR »

Mám problém. Po výmeně oleje mě v servisu vynulovali servisní interval oleje a myslím si ze jsem asi najel 2000km a servisní interval pořád ukazuje 30000km. Po kolika kilometrech se servisní interval odčítá? Mám Idrive E91 rok 2008.
Je to potřeba nulovat v Originál autorizovaném servise?
janbrasna

#2 Příspěvek od janbrasna »

Auto si samo hlídá stav oleje a způsob jízdy, podle něj interval odhaduje. (Mně třeba pravidelně na brzdách teď kolísá interval 6–12tkm, podle toho, jak s tim zrovna pár dní jezdim…)
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jiriik »

Ahoj, chci ze zeptat na něco. Nedávno jsem měnil brzdové destičky a čidlo, ale ještě jsem nevynuloval stav v Idrive. Aktuálně mi to ukazuje dojezd 150km. Stane se něco až se dostanu na 0 nebo to pujde do mínusu ? Nezablokuje se mi auto a nepojede ? Zítra mám jet do světa tak se raději ptám :)
Marek-WAR

#4 Příspěvek od Marek-WAR »

Pujde ti to do mínusu, auto ti to rozhodně nezablokuje jen ti bude svítit kontrolka ruční brzdy a pak to bude ukazovat ze máš jet na zvedák. Měl jsem to samé před tydněm v pohodě jsem najel s tím 800km a myslím si že jestě by to zvladlo i jednou toli. Jinak už je problém vyřešen už mi to odečetlo prvních 1000km na oleji. Všechno funguje tak jak má.
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jiriik »

Marek-WAR píše:Pujde ti to do mínusu, auto ti to rozhodně nezablokuje jen ti bude svítit kontrolka ruční brzdy a pak to bude ukazovat ze máš jet na zvedák. Měl jsem to samé před tydněm v pohodě jsem najel s tím 800km a myslím si že jestě by to zvladlo i jednou toli. Jinak už je problém vyřešen už mi to odečetlo prvních 1000km na oleji. Všechno funguje tak jak má.
Moc díky :) hned v pondělí zajedu na diagnostiku a smažu tu závadu brzdového čidla, které je už nové a vymažu ten interval v idrive.
Marek-WAR

#6 Příspěvek od Marek-WAR »

Zvládneš to i sám smazat, pohledej na youtube nebo napis a ja ti poradím
http://www.youtube.com/watch?v=PrIysKSH ... re=related
Odpovědět