Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dotaz - dovoz z německa
Dobrý den,
uvažoval bych o koupi BMW 320 (rok výroby 2005), hodně lidi mi radilo zajet si do Německa a tak bych se chtěl zeptat jak moc se to vyplatí, popřípadě kolik je člověk schopný ušetřit pokud s tím máte zkušenosti.
Jinak našel jsem tento inzerát, co na něj říkáte?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... ntact#tabs
Děkuji
uvažoval bych o koupi BMW 320 (rok výroby 2005), hodně lidi mi radilo zajet si do Německa a tak bych se chtěl zeptat jak moc se to vyplatí, popřípadě kolik je člověk schopný ušetřit pokud s tím máte zkušenosti.
Jinak našel jsem tento inzerát, co na něj říkáte?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... ntact#tabs
Děkuji
-
justinbiker
kdybych chtěl auto se super podvozkem tak bych volil auto z belgie nebo holandsko, dotáhl jsem jedno z belgie a kilometry seděly více než sem si myslel odpovídal i stav a podvozek ani známka koroze auto staré 9 let, v německu trochu více solí což v belgie a holansko skoro vůbec, ale přece jenom ta cesta do toho německa je levnější, jinak mám sám auto z německa a myslím že na to že mělo 230 tkm tak super stav, jinak dovoz mě vyšel cca 10tis z toho německa včetně čistopisu, jinak k italům co vím a jiné zkušenosti od kluků co odsud tahají auta kastlově a podvozek super ale motory dosti vylítaný, já osobně bych do itala nešel ale je to kus od kusu
-
justinbiker
[quote="justinbiker"]kdybych chtěl auto se super podvozkem tak bych volil auto z belgie nebo holandsko, dotáhl jsem jedno z belgie a kilometry seděly více než sem si myslel odpovídal i stav a podvozek ani známka koroze auto staré 9 let, v německu trochu více solí což v belgie a holansko skoro vůbec, ale přece jenom ta cesta do toho německa je levnější, jinak mám sám auto z německa a myslím že na to že mělo 230 tkm tak super stav, jinak dovoz mě vyšel cca 10tis z toho německa včetně čistopisu, jinak k italům co vím a jiné zkušenosti od kluků co odsud tahají auta kastlově a podvozek super ale motory dosti vylítaný, já osobně bych do itala nešel ale je to kus od kusu,nebo spíš jak je majitel solidní
Třikrát jsem si nechal dovézt auto z německa a vždy max spokojenost, jsou tam poctivý kilometry a auto je v pořádku, nikdy žádnej problém. Jinak mi to vždycky dovezl M3 maniak za rozumnou cenu a hlavní věc je že auto projede, zavolá ti jak na tom auto je a pak se rozhodneš, autům rozumí, takže ti řekne jestli je to mrdka nebo ne. A auto máš za dva dny před barákem
)) Ideální.
Tady kdyžtak nějaký info, kdyby ses do toho chtěl pouštět sám: http://www.dovezauto.kvalitne.cz/
zlatas píše:podle mého názoru,pokud chceš ušetřit,kup to auto tady...v německu už jsou auta dražší,než u nás.. pokud chceš kvalitnější a pokud možno poctivou ojetinu,tak pro ni dojeď za hranice..je až s podivem,že drtivá většina ojetých bmw u nás má tak malej nájezd..
-
xyron
- Klubové ID: 2105
přečti si ještě jednou POŘÁDNĚ co psal (hlavně v druhé části)Whizour píše:zlatas píše:podle mého názoru,pokud chceš ušetřit,kup to auto tady...v německu už jsou auta dražší,než u nás.. pokud chceš kvalitnější a pokud možno poctivou ojetinu,tak pro ni dojeď za hranice..je až s podivem,že drtivá většina ojetých bmw u nás má tak malej nájezd..)))))) si děláš srandu ne?
))) a nepřipadne ti to divný že auta u nás jsou dražší než v německu? A že mají úplně jiný kilometry?
))) si mě rozesmál s tím že pokud chceš ušetřit kup auto tady.
![]()
píše to jak lojza.xyron píše:přečti si ještě jednou POŘÁDNĚ co psal (hlavně v druhé části)Whizour píše:zlatas píše:podle mého názoru,pokud chceš ušetřit,kup to auto tady...v německu už jsou auta dražší,než u nás.. pokud chceš kvalitnější a pokud možno poctivou ojetinu,tak pro ni dojeď za hranice..je až s podivem,že drtivá většina ojetých bmw u nás má tak malej nájezd..)))))) si děláš srandu ne?
))) a nepřipadne ti to divný že auta u nás jsou dražší než v německu? A že mají úplně jiný kilometry?
))) si mě rozesmál s tím že pokud chceš ušetřit kup auto tady.
![]()
.. s tím ušetřením to byla očividně ironie