Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Druhy silentbloků předních ramen (olej - guma)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj baworáci. Na našich báječných silnicích jsem za 2 roky dodělal do stavu KO obě přední ramena. Pravé je uplně mrtvé a levé načaté. Chci objednat HD Meyle, jen bych potřeboval poradit, zda je vzít taktéž se silentbloky Meyle, nebo sehnat jiné? Slyšel jsem o jedněch gumových a druhých plněných olejem. Má s tím někdo zkušenosti? Jak vůbec poznám špatný silentblok ? Mám doma 2x nějaký noname siláče, který jsem dostal k autu a vypadají skoro jako nové. Můžu to prověřit nějakým způsobem třeba ve svěráku s nějakou tyčkou ? Díky za rady, nechci zbytečně vyhazovat peníze za silentbloky, pokud bych ty doma měl dobré.
Pokud silentbloky ramen tak jedině z m3 ty plné, na ty klasické pro e 36 bych se vykašlal, případně powerflex, ale s těmi nemám zkušenost. Mohu pouze posoudit tuším meyle siláče plné na m3 na které jsem přešel ze standardu a spokojenost. O plněných olejem nevím a osobně soudím že je to blbost nikdy jsem na žádné takové nenarazil. Je to pár korun nejsou drahé, m 3 siláče jsou excentricky vyvedené oroti standardu, které mají ještě takové mezery(prostě nejsou plné) a díru mají přesně ve středu, jinak po výměně rozhodně na geometrii
Zkoušet siláče ve svěráu, no nevím, ale pokud nejsou viditelně zpuchřelé či načaté tak by měly ýt ok ale pokud jsou to ty origo na e 36 raději plné m 3 případně powerflex

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design píše:sa-tan666 píše:vetsi zaklon kola a tim se rychleji vraci volant do roviny
a silembloky z m 3,2 jsem kupoval origo v bmw za 680kc sada
LEMFORDER (LMI) vyjdou podobně ... údajně snesou více než origo ...
LMI jsem chtel taky ale pri cene v elitu po sleve byly porad drahy elit ma pult 1800
a jedinej rozdil mezi lmi a bmw je v tom ze lmi ma obrouseny logo bmw