Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	výměna ložisek zadni nápravy na e36
Lis  bez nej seš víš kde, a jestlis e nepletu tak e 36 má na ložiskách magnetický kroužky pro abs tak je nenalisovat obráceně jinak abs nepůjde, prostě to vzít a přes nový ložisko vylisovat to starý, zárověn tím se zalisuje nový
  bez nej seš víš kde, a jestlis e nepletu tak e 36 má na ložiskách magnetický kroužky pro abs tak je nenalisovat obráceně jinak abs nepůjde, prostě to vzít a přes nový ložisko vylisovat to starý, zárověn tím se zalisuje nový  (pokud to nekdo delá jinak prosím, já to robím takto) jo a nad svěrákem nebo tak ani přemýšlej
 (pokud to nekdo delá jinak prosím, já to robím takto) jo a nad svěrákem nebo tak ani přemýšlej 

bez nej seš víš kde, a jestlis e nepletu tak e 36 má na ložiskách magnetický kroužky pro abs tak je nenalisovat obráceně jinak abs nepůjde, prostě to vzít a přes nový ložisko vylisovat to starý, zárověn tím se zalisuje nový
  bez nej seš víš kde, a jestlis e nepletu tak e 36 má na ložiskách magnetický kroužky pro abs tak je nenalisovat obráceně jinak abs nepůjde, prostě to vzít a přes nový ložisko vylisovat to starý, zárověn tím se zalisuje nový  (pokud to nekdo delá jinak prosím, já to robím takto) jo a nad svěrákem nebo tak ani přemýšlej
 (pokud to nekdo delá jinak prosím, já to robím takto) jo a nad svěrákem nebo tak ani přemýšlej 

a nevite za kolik to tak delaji v servisu ??
 a nevite za kolik to tak delaji v servisu ??