Zdravim potrebuju poradit s montazi GT (dvojté křídlo) jak ho pridelat mam jeste problem stim ze mam malinko níž kufr než je hrana da se ten kufr nějak srovnat s hranou ??? děkuji za rady (BMW E36 coupe)
vy... na naky kridlo radsi nacpy prachy do auta (lepsi jizdni vlastnosti)atd.. pochybuju ze mas kridlo a pujdes s nim do tunelu na mereni a pokud mas 318 tak tam nema cenu cpat prachy vubec
no mam 318is ja vím není to 6-ti vál ale jsem snim spokojenej a jen chci aby to trošku vypadalo na koupi GT verze nemam tak se chci aspon přiblížit vzhledově
pepa318is píše:Zdravim potrebuju poradit s montazi GT (dvojté křídlo) jak ho pridelat mam jeste problem stim ze mam malinko níž kufr než je hrana da se ten kufr nějak srovnat s hranou ??? děkuji za rady (BMW E36 coupe)
Dej pozor i když ten kufr srovnáš do roviny - trochu to víko pruží a bude se ti to stejně dotýkat rohů kastle. Je potřeba to něčím podlepit, aby se ti neškrábal lak - někde tu byl odkaz na nějakou 3M pásku co se na to hodí.
fabledwarrior píše:Prosím vás, nevíte někdo, kde se dá v čechách koupit tohle GTII křídlo? Myslím to dvojitý. Furt ho hledám a nikde jsem ho nenašel=/ Díky
ja ho sehnal na bazosu za super cenu 800 ) original a dokonce i v barve jinak davat bacha..jsou laminatovy kopie ktera nejsou vubec kvalitni a prijdou mi tezsi
Kecáš a je to fakt to co se dávalo na M3 GT?:D Já na něj narážím furt jen v cizině, tady jsem ho ještě neviděl na prodej. Kdyby měl někdo náhodou link, tak prosím prosím...
Dá se sehnat, chce to trpělivost, já taky dlouho nemohl najít a pak jsem narazil na laminátovou kopii kterou jsem koupil. Chvíli po tom tu byli v inzerci postupně 2 origo křídla za polovic jak ta kopie .