Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Čištění interiéru
Zdravím,
hledal jsem, ale nepodařilo se, tak zkusím štěstí tady.
V mé E46 je velmi zas**** interiér. už při koupi byl velmi zašlý ale říkal jsem si že to prostě nechám vyčistit a bude to v cajku. Pátral jsem po tom co by to mohlo být až sem pak v zadu v kufru pod baterkou našel trochu takové hmoty, jakoby řidší vazelína a smrdí přesně jako sedadla, všechna sedadla a přitom koberečky jsou naprosto čisté ani nejsou vyšlapané, zadupané.
znáte nebo víte o někom kdo opravdu důkladně oživí a vyčistí interiér?
Díky za typy
hledal jsem, ale nepodařilo se, tak zkusím štěstí tady.
V mé E46 je velmi zas**** interiér. už při koupi byl velmi zašlý ale říkal jsem si že to prostě nechám vyčistit a bude to v cajku. Pátral jsem po tom co by to mohlo být až sem pak v zadu v kufru pod baterkou našel trochu takové hmoty, jakoby řidší vazelína a smrdí přesně jako sedadla, všechna sedadla a přitom koberečky jsou naprosto čisté ani nejsou vyšlapané, zadupané.
znáte nebo víte o někom kdo opravdu důkladně oživí a vyčistí interiér?
Díky za typy
Hoj, pokud máš látku, tak jedině mokrou cestou. Jinak se toho smradu a fleků nezbavíš. Pokaždé, co jsem si koupil auto, tak jsem tuhle proceduru musel udělat. Jsem z Chrudimě a poprvé jsem si nechal auto vyčistit odborníkem - poprvé a naposled. Byly to vyhozené peníze!! Vždycky se směju, když mě někdo říkal, že tam auto přivezl a druhý den si auto odvážel krásně čisté. Já svoje čistím dva dny a to tak, dokud ze sedaček nesaju úplně čistou vodu a jsem z toho dost vyřízen, protože si dávám pauzu jen při jídle
. Na závěr to ještě vezmu aviváží, aby se pěkně provonělo a zbavilo zbylého prážku
. Půjčuju si kvalitní vysavač od KÄRCHERU a prášek taky KÄRCHER. Ten prášek je fakt super a dá se s ním pěkně čistit i zašlá kůže. Tu kůži ještě raději projedeme Járovou vodou a hned po vysušení nakrémujme. Většina pseudo - profi leštičů a čističů vnitřku interiér projedou max. 2* - 3* a kašlou na to
. Pak se nedivím, že mají auto za 3 hodinky hotové. Já dělám sedačku klidně i 6*. No a auto nechám na sluníčku klidně půl dne otevřené, ať schne. Vrchní část palubky vůbec neleštím žádnými voňavými stračkami, jen je vyčistím a nechám matný. Ty různé voňavky sami o sobě nechávají hnusnou emulzi. Navíc se palubka neodráží o čelní sklo. Leštím jen některé rámečky, spodní díly a dveřní čalounění silikonem, který nenechává mastnotu. Hodně lidí to nastříká nějakými mastnými stračkami, a když šáhnou na čudlík nebo kteroukoliv část, tak tam nechají otisk prstu
. No a lišty na dveřích čistím pěnou na skla, pěkně se lesknou a nejsou na nich mastné hologramy.

A proč by ne? Hned se to usuší a krémuje kvalitním krémem, který se nechá přes noc vsáknout. Pak je kůže pěkně měkoučká a lesklá. Samozřejmě, že se nenechává jarová voda, (mýdlová voda) vsáknout a je jen lehce koncentrovaná. Jar je šetrný, vodou rozpustný, ale podmínkou je to hned vytřít vlhkým hadrem a nakrémovat, protože odmašťuje. Krémovat by se mělo 2* , 3* do roka.Leveler píše:Jarová voda na kůži? Ajajaj
-
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
Jarová voda odmaštuje a poruší ochranou vrstvu kůže.Bohužel každej druhej to takle dělá.
Mýdlová voda je ještě horším,protože vysušuje.
Je lepší vždy použít přímo přípravek k tomu určenej, protože i když se to tím jarem či mýdlem umyje tak to vypadá hezky, ale to poškození se ukáže až za nákej čas a kůže začně vysychat a tvrdnout.
Je lepší vždy použít přímo přípravek k tomu určenej, protože i když se to tím jarem či mýdlem umyje tak to vypadá hezky, ale to poškození se ukáže až za nákej čas a kůže začně vysychat a tvrdnout.
V tom, že jar odmašťuje, máš pravdu, ale píšu tam, že ji hned nakrémujeme a před tím vytřeme vlhkým hadříkem. Jinak s tím mýdlem bych si nebyl tak jist, ono záleží jaké mýdlo. Všechny mýdla nevysušují, a pokud to nakrémuješ, tak je to v poho. A věř tomu, že pokud máš auto po nájezdu 150 000 km, tak i to, že se na sedačce potíš, je ještě horší než nějaká jarová nebo mýdlová voda. Hodně lidí to drhne i jemným pískem, nebo umývá odlakovačem, mycím přípravkem na bázi čpavku atd.. Ten krém, co používáme, taky současně čistí. Nejsem odborník, jen vím to, co jsem si někde přečetl a odposlouchal. No, ale dám na tebe, jar zahodím a koupíme něco kvalitnějšího, co je na to přímo určeno.Leveler píše:Jarová voda odmaštuje a poruší ochranou vrstvu kůže.Bohužel každej druhej to takle dělá.
díky za typy.
Mě strejda doporučoval jednu firmu v prostějově..auto tam ale zůstane celý den a prej interiér jako novej a dokonce voní novotou
Ale jak bylo řečeno, je potřeba se s tím najebat a nebo sedět u toho jak to dělají.
Je to látkové
No teď půjde k horysovi a pak mám v plánu zajet do podívína k mystru leštiči a ten vnitřek tepuje. tak uvidím jak to bude vypadat. chci aby to bylo čistý a nesmrdělo to
ještě jednou díky
Mě strejda doporučoval jednu firmu v prostějově..auto tam ale zůstane celý den a prej interiér jako novej a dokonce voní novotou

Ale jak bylo řečeno, je potřeba se s tím najebat a nebo sedět u toho jak to dělají.
Je to látkové
No teď půjde k horysovi a pak mám v plánu zajet do podívína k mystru leštiči a ten vnitřek tepuje. tak uvidím jak to bude vypadat. chci aby to bylo čistý a nesmrdělo to
ještě jednou díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kde a kdo to psal, ale byl taky na tepování a pak mu svítil airbag pač jak mu dělali sedačky mokrou cestou tak to asi odnesla zátěžová dečka v sedačce.(asi vlhkost a nebo kokot co to dělal)
Proto bych auto svěřil fakt jenom někomu kdo to dělá dost dlouho a má dobrý reference a hlavně zkušenosti
Proto bych auto svěřil fakt jenom někomu kdo to dělá dost dlouho a má dobrý reference a hlavně zkušenosti

-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak před 14 dnama sem někoho sháněl co to dělá v Brně, pač sem byl lenoch:) Chtěl sem umýt,naleštit a zavoskovat + impregnace koženého interieru. Ozval se borec co děla v jedný firmě a dělaj to i bokem bez papíru.Moje požadavky by stáli cca 2000Kč..Používaj náký argentinskej postup a prostředky.Nakonec sem si objednal BMW kosmetiku a udělám si to sám at nejsem lenoch:)
Dále sem se ptal na auto manželky.Tam sem chtěl komplet program včetně mokrýho tepování látkového interieru a vycházelo to na cca 2100.
Ale jaký sou s něma zkušenosti ti neřeknu.Nezkusil sem je.Akorát vím že sou v Brno-Julianov.Ale dělaj auto i do autosalonu atd takže asi fajne.Ale za ty prachy si rači koupím ty věci a udělám si to sám s pocitem, že vím že mě tam nákej ocas něco nezníčí, pač když vidím co se s těma řemeslníkama poslední dobou děje, tak je mě zle
Pak sem našel něco za Lískovcem, kde bylo komplet auto se vším všudy za 2000..A pak asi 50metru od práce taky dělaj ruční mytí, ale kdo ví jaká je od nich práce.
Je to těžký když člověk nezná zkušenosti a spokojenost lidí.
Dále sem se ptal na auto manželky.Tam sem chtěl komplet program včetně mokrýho tepování látkového interieru a vycházelo to na cca 2100.
Ale jaký sou s něma zkušenosti ti neřeknu.Nezkusil sem je.Akorát vím že sou v Brno-Julianov.Ale dělaj auto i do autosalonu atd takže asi fajne.Ale za ty prachy si rači koupím ty věci a udělám si to sám s pocitem, že vím že mě tam nákej ocas něco nezníčí, pač když vidím co se s těma řemeslníkama poslední dobou děje, tak je mě zle

Pak sem našel něco za Lískovcem, kde bylo komplet auto se vším všudy za 2000..A pak asi 50metru od práce taky dělaj ruční mytí, ale kdo ví jaká je od nich práce.
Je to těžký když člověk nezná zkušenosti a spokojenost lidí.
To aby nad nima člověk stál s brokovnicou a hldal..Pavel, klubák co se věnuje lěštění a čištění vnitřky tepuje a je tady na něj asi patnáct stránek dobrých referenci a dělá to rovnou při čištění a leštění auta z venku, tak uvidím jak to dopadne a napíšu, jinak zkusím přípravek na čalounění od jedný velký firmy kde rozvíjím distribuční sítě a nebo pak BMW a růčo strůčo

Pokud je tu někdo z Brna a chce nechat vyčistit interiér svého vozu, nabízíme službu čištění koberců Brno. Čistíme koberce a tepování všeho druhu včetně autopotahů, pro více informací nás kontaktujte na e-mailu.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Pokud mate kuzi, kupte si hodne kvalitni cistice a impregnaci... po vycisteni se kuze neotira mokrym vlhkym hadrikem, ale vysousi se klidne i fenem uplne do sucha. pote se nanasi impregnace, po impregnaci nechat alespon 2 hodiny byt v klidku. Ma se to delat tak 3-4x do roka a v mezi dobi otirat vlhkym hadrikem s mydlovou vodou... ta impregnace zabrani vysouseni.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
On tam píše, že další čištění není nutné..reps. opakování celé procedůry.. ono to je asi pochopitelné, protože ten set stojí 1500,- a celkem by se ti prodražilo, ale zaručil mi, že tyhle přípravky kůži nikdy neublížej, takže ikdybys to čistil i běžně tímhle, tak se stím nic nestane, ale musíš to vždycky naimpregnvat znova, protože ten čistič tu impregnaci vyčistí no:D