Ahoj,
potřeboval bych poradit koupil jsem včera výfuk na 328i ale asi mi tam něco chybí zkoušel jsem hledat fotky nebo podobné téma, ale zatím nic
Můj problém je následující zadní tlumič má na začátku (směrem od motoru) na každé rouře rozšíření a přírubu. Ale na předním tlumiči mám jen rovné konce trubek a ještě vůči sobě konce posunuté více než na zadním tlumiči.
Ale nevypadá to že by to bylo uříznuté, pravděpodobně bude ale není to poznat.
Čekal bych že tam bude jako na E36 320i na předním tlumiči rozlisování které se nasune do zadního dílu a rozlisování na zadním dílu dosedne na přední ale na realoem je u 320i vyobrazené rozlisování na předním dílu ale u 328i ne a je tam kreslená jen jedna příruba.
Fotky sem nemůžu vložit takže snad jsem to popsal dobře.
Myslím si, že asi budu mít oba konce předního tlumiče uříznuté a budu top muset nastavit s přírubou. Ovšem délku zjistím asi až to budu dávat na auto pokud to někdo nemá sundané a nedal by mi nějaký rozměr.
Láďa
E36 328i - Spoj výfuku přední a zadní díl
-
_peper
- Klubové ID: 1129
-
VB
jak jsem napsal na předním dílu jen jedna příruba a na zadním dvě. Žádné prolisování jako na potrubí u 320i tedy podle obrázku nevím jak a za co by tam měla držet ta trubka bez příruby. Tyhle obrázky jsem viděl proto jsem to tak psal. a moc jasné mi to proto nepříjde.
kdyby byli příruby na obou nebo alespon rozlisování jako je na obrázku u 320i tak bych to chápal ale u rovné trubky bez příruby ne když na proti kusu je rozlisování a příruba na obou
kdyby byli příruby na obou nebo alespon rozlisování jako je na obrázku u 320i tak bych to chápal ale u rovné trubky bez příruby ne když na proti kusu je rozlisování a příruba na obou