Jinak autem jezdím denně a ročně asi 16 000km,tak jestli s tím jezdit nebo nee,díky všem
Snížená E36 tour - spoiler Alpina - VYŘEŠENO
-
KarelOstrava
- Klubové ID: 2606
Měl bych takový menší dotaz...mám sníženou E36 touring ( http://lumiralucka.rajce.idnes.cz/My_BMW/#P5299850.jpg ) a chtěl bych na to dát spoiler Alpina ( http://www.imagejuicy.com/images/exotic ... e36-m3/10/ ),jen nevím jestli se s tím bude dát jezdit...
Jinak autem jezdím denně a ročně asi 16 000km,tak jestli s tím jezdit nebo nee,díky všem
-
Maysner
- Klubové ID: 2503
-
KarelOstrava
-
Huska
- Klubové ID: 200
jestli máš na mysli jen spodní spoiler pod nárazník, který se lepí na seriový nárazník tak není nižší .. respektive pouze o tloušťku plastu = maximálně 3-5mm. U Alpiny se žádné snížení nekoná, takže nemusíš mít strach.
-
KarelOstrava
Přesně tak,jde o ten spoiler pod sériový nárazník...a pokud to je jen o půl cm,tak je to LUXUS :palec:Huska píše:jestli máš na mysli jen spodní spoiler pod nárazník, který se lepí na seriový nárazník tak není nižší .. respektive pouze o tloušťku plastu = maximálně 3-5mm. U Alpiny se žádné snížení nekoná, takže nemusíš mít strach.![]()
-
KarelOstrava
O.K.,dám mu vědětmequi píše:Zkus tady: možná něco sežene i na kombíka![]()
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=93770
-
Maysner
Mel jsi ho nekdy v ruce? Original Alpina? Ja jej mam, jako celou exHarezzovu zborku. Toto lizatko naraznik snizi, tak jak jsem psal. Navic se vubec nelepi, ale na bocich narazniku se musi vrtnout dve maly dirky (v lizatku jsou dva sroubky) nasune se, prisroubuje tema dvouma malyma sroubkama a nakonec se na aute dotahne sroubama od "aerouhelniku"Huska píše:jestli máš na mysli jen spodní spoiler pod nárazník, který se lepí na seriový nárazník tak není nižší .. respektive pouze o tloušťku plastu = maximálně 3-5mm. U Alpiny se žádné snížení nekoná, takže nemusíš mít strach.![]()
Nabizel jsem moznost udelat podle tohoto origo lizatka laminatovy/kevlarovy kopie (v placene inzerci BMW díly - E36 a ostatní), ale nikdo se neozval. Bohuzel kvalitni kopyto neco stoji a laminatnikovi se musi zaplatit
polepy si muzes nechat dodat od Harezze. Ma je v nabidce v placene inzerci
-
Huska
Ano měl .. sice lepené protože těm držáčkům asi někdo předemnou nevěřil (osobně si myslím, že je to lepší než pouze našroubované) a lícovalo se spodní částí. .. ve předu bylo nižší, ale když jsi se voforovně podíval ze spodu tak lícovalo s nejnižší částí nárazníku ... jak je nárazník směrem dolů zakulacený tak to lízátko pouze vyplňujě prostor. Opticky to vypadá že je nižší, ale skutečnost byla zanedbatelná.Maysner píše:Mel jsi ho nekdy v ruce? Original Alpina? Ja jej mam, jako celou exHarezzovu zborku. Toto lizatko naraznik snizi, tak jak jsem psal. Navic se vubec nelepi, ale na bocich narazniku se musi vrtnout dve maly dirky (v lizatku jsou dva sroubky) nasune se, prisroubuje tema dvouma malyma sroubkama a nakonec se na aute dotahne sroubama od "aerouhelniku"Huska píše:jestli máš na mysli jen spodní spoiler pod nárazník, který se lepí na seriový nárazník tak není nižší .. respektive pouze o tloušťku plastu = maximálně 3-5mm. U Alpiny se žádné snížení nekoná, takže nemusíš mít strach.![]()
-
bergos
- Klubové ID: 159
Alpina spoiler je níže oproti serii o 3cm.Huska píše:Ano měl .. sice lepené protože těm držáčkům asi někdo předemnou nevěřil (osobně si myslím, že je to lepší než pouze našroubované) a lícovalo se spodní částí. .. ve předu bylo nižší, ale když jsi se voforovně podíval ze spodu tak lícovalo s nejnižší částí nárazníku ... jak je nárazník směrem dolů zakulacený tak to lízátko pouze vyplňujě prostor. Opticky to vypadá že je nižší, ale skutečnost byla zanedbatelná.Maysner píše:Mel jsi ho nekdy v ruce? Original Alpina? Ja jej mam, jako celou exHarezzovu zborku. Toto lizatko naraznik snizi, tak jak jsem psal. Navic se vubec nelepi, ale na bocich narazniku se musi vrtnout dve maly dirky (v lizatku jsou dva sroubky) nasune se, prisroubuje tema dvouma malyma sroubkama a nakonec se na aute dotahne sroubama od "aerouhelniku"Huska píše:jestli máš na mysli jen spodní spoiler pod nárazník, který se lepí na seriový nárazník tak není nižší .. respektive pouze o tloušťku plastu = maximálně 3-5mm. U Alpiny se žádné snížení nekoná, takže nemusíš mít strach.![]()
montáž bych ještě upřesnil o řezání na boku a uprostřed.

polepy jsem si nechal dělat v reklamce, a vyšly mě asi na 900kč. někde snad ještě najdu podklady.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
-
Huska
v tom případě musí být dvě verze .... já měl takovou co končila nad mlhovkama přesně na lince v nárazníku (vodorovně s horní hranou mřížky) a nic se řezat nemuselo. Na tvé fotce jde videt, že tobě to končí o kousek níže. Sice jsem to prodal včetně nárazníku, ale borec si to předělával na svůj, aby ušetřil za lak a přesně to pasovalo. Zkusím někde dohledat nafocený štítek z vnitřní strany s Alpina codem, který jsem mu posílal před prodejem.bergos píše:[Alpina spoiler je níže oproti serii o 3cm.![]()
montáž bych ještě upřesnil o řezání na boku a uprostřed.
polepy jsem si nechal dělat v reklamce, a vyšly mě asi na 900kč. někde snad ještě najdu podklady.
-
KarelOstrava
-
bergos
- Klubové ID: 159
-
Huska
ten druhý je ten co jsem měl ... nemůžu najít lepší foto tak alespoň jak to vypadá ze spodu na e39, ale je to naprosto shodné i u e36. .. snížení skutečně jen o sílu plastu v nejnižším místě nárazníku,bergos píše:spoilery ALPINA na e36 jsou opravdu dva druhy, je ještě jeden nižší.
lepší foto jsem nenašel
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Maysner
-
Maysner
Na Sk klubu nekdo prodava. Ale prijde mi jako upravenej, aby sel posunout kousek vejs
http://www.bmwklub.sk/predaj-nd-bmw/pre ... 50519.html
http://www.bmwklub.sk/predaj-nd-bmw/pre ... 50519.html
-
KarelOstrava
Tak jsem sehnal,sice repliku,ale přece,alespoň to není až tak nízké...
http://lumiralucka.rajce.idnes.cz/My_BMW#IMAG0572.jpg
http://lumiralucka.rajce.idnes.cz/My_BMW#IMAG0572.jpg