Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 , 320i kontrolky oleje po nastartování
- Tuning
- Klubové ID: 1585
je to špatné čidlo hladiny oleje - poté musí být EKG...
Stojí kolem 2500 Kč... pokud člověk není trotl a kontroluje pravidelně olej, tak bych to neřešil...měl jsem pět e46 a u jedné jediné (této 330 xd) to nedělalo až do včerejška - špatné čidlo na EKG...nebudu řešit.
Dokonce jsem měl první e46 z Alpských vrchů a lekl jsem se co se stalo!!! Jel jsem do BMW Synot Zlín a tam jsem dostal vysvětlení, že může být dohrána so softu "aplikace" , která po startu viditelně (rozsvícením) kontroluje hladinu oleje a po cca 10 sek. zhasne.
Podle pič.... , ale je to přece originál servis BMW

Stojí kolem 2500 Kč... pokud člověk není trotl a kontroluje pravidelně olej, tak bych to neřešil...měl jsem pět e46 a u jedné jediné (této 330 xd) to nedělalo až do včerejška - špatné čidlo na EKG...nebudu řešit.
Dokonce jsem měl první e46 z Alpských vrchů a lekl jsem se co se stalo!!! Jel jsem do BMW Synot Zlín a tam jsem dostal vysvětlení, že může být dohrána so softu "aplikace" , která po startu viditelně (rozsvícením) kontroluje hladinu oleje a po cca 10 sek. zhasne.
Jel jsem do BMW Synot Zlín a tam jsem dostal vysvětlení, že může být dohrána so softu "aplikace" , která po startu viditelně (rozsvícením) kontroluje hladinu oleje a po cca 10 sek. zhasne.
[/quote]
Tak to je bomba výmluva .....
to by mě snad ani nenapadlo , to si musím zapamatovat ...až budu prodávat svoje auto ... Přece jenom kdo kupuje třeba e46 poprvé, tak může být z toho vystašenej ....ale když je to, vlastně dohraná aplikace , která kontroluje olej ...tak je to v pořádku .

Tak to je bomba výmluva .....
Mám 320d a taky to chvilku svítí, ale to samý dělá astra1.7 HDi, otcův favorit do lesa, Jeho slžební L200, Hilux.
Prostě to buď přeměřuje nebo spíš podle mě čeká na tlak olejovýho čerpadla.
Svítí to tak max 5 vteřin, deset určitě ne. prostě se parkrát otočí motor a zhasne to. stejně u všech jmenovaných aut.
Prostě to buď přeměřuje nebo spíš podle mě čeká na tlak olejovýho čerpadla.
Svítí to tak max 5 vteřin, deset určitě ne. prostě se parkrát otočí motor a zhasne to. stejně u všech jmenovaných aut.