no taky si myslím kdyby šla nějaka fotka bylo by to super já tam mám 2 dráty a nevím který to je jeden je s konktorem a druhý jen tak tam trčí. To čidlo je závisle na klimatizaci? mám digitální.
Problém čidla je popsán někde ve FAQ, čidlo je pravděpodobně špatné. Ještě zkus konektor pořádně prostříkat sprejem na kontakty, mě to pomohlo a čidlo se chytlo a ukazuje už několikátý rok dobře. Jinak teploměru chvíli trvá než začně ukazovat správně, ale to bylo rovněž v tom FAQ tuším, zkus pohledat...
když to ukazuje -25 nebo -30... tak myslim že tu psali že je vadný přímo to čidlo v tom náfuku k brzdám (pravej)... když tu pohledáš tak najdeš i čim to čidlo nahradit aby to fungovalo.....
tak jsem koupil uz asi jety čidlo:( konektor jsem tam uz nemel tak jsem improvizoval ale jeden s dratu ma černý povlaa když se to černe seškrabe tak je měď
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=68194
Tady máš popsané, kde je čidlo umístěné, stačí otevřít FAQ, jak už ti tady radili. Našel jsem to cca za minutu, tak nevím v čem jsi měl problém. Je tam na foto místo, kde je čidlo umístěno, co víc by sis ještě přál?
Senzor venkovní teploty je umístěn za předním nárazníkem, v plastovém tunelu, kterým proudí vzduch a chladí brzdu na levém předním kole. V plastovém tunelu ("náfuku") je senzor upevněn do připraveného otvoru ze strany.
Co z toho nechápeš?
mequi píše:Senzor venkovní teploty je umístěn za předním nárazníkem, v plastovém tunelu, kterým proudí vzduch a chladí brzdu na levém předním kole. V plastovém tunelu ("náfuku") je senzor upevněn do připraveného otvoru ze strany.
Co z toho nechápeš?
Přesně jak píšeš, je tam výlisek do kterého přijde čidlo. Jestli jsi to podle návodu, na který jsem dával odkaz a od pohledu na ten nárazník nepochopil kam to přijde, tak se do toho možná ani raději nepouštěj (sorry tohle už jsem si opravdu nemohl odpustit)