Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Central na DO u BMW E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
PajaE

#1 Příspěvek od PajaE »

Dobry den vsem , moc prosim o radu v mem problemu .
Vlastnim BMW E36 Touring 1,6 z roku 98 ktere ma central na dalkove ovladani . Az do ted vse v poradku fungovalo , hornim kulatym tlacitkem na klicku slo zamknout , ovalnym tlacitkem pod nim v levo se odemykalo
a tlacitkem v pravo se dal vnitrek vuzu rozsvitit . Z niceho nic to ale prestalo fungovat , cervena kontrolka na klicku jen slabe svitila a tak jsem usoudil ze dosla baterka . Baterku jsem koupil novou , ale DO stale nefunguje . Vlastnim klicky dva , ten druhy prestal fungovat dnes ( asi ctrnact dni po tom prvnim ) - opet jsem dal novou baterii , DO nefunguje . Moc prosim Ty , kteri se s timto problemem jiz setkali , aby se podelili o sve zkusenosti a poradili . :cry: Jinak jsem zapomel rict , ze central jako takovy funguje , musi se ale zasunout klicek do zamku .
A jeste jsem se chtel zeptat :lol: , taky z vas nekomu tak hrozne reznou dvere jako me :?: :roll: Uz dvaktat jsem to nechal opravovat ( reznou hlavne spodni lemy na leve strane ) , ale uz je to zase v samem rozkvetu - nevedel by nekdo jak na to vyzrat :?: Preju vsem krasny den a hlavne mnoho ujetych kilometru bez nehody - budte opatrni ! Pavel
capri
Klubové ID: 2068
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od capri »

1. DO podle mě budou chtít klíče znova spárovat s jednotkou DO jak nevim ale řešilo se to tu tak pohledej.

2. rez pokud se neobrousí uplně na čistej plech tak to bude reznout vždy znovu takže bud hooodně brousit (u dveří je blby že je to rezavý i v tom zahybu takže tam se nedostaneš a tam odsud ta rez poleze vždy znovu) takže bud zdravy dveře a nebo vyřezat a navařit novej plech a pořádně ošetřit
Odpovědět