Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 manual klima-nereguluje teplotu
procetl jsem forum ale bud jsem nanarazil na to same nebo jsem spatne hledal.
kazdopadne dotaz zni. v me 36 manual klima. Nejde regulace teploty. vse bezi jak ma. zmacknu klimu vsechno se rozhuci jak ma. s regulaci vetraku neni problem. fouka stabilne a dle nastavene rychlosti.(jezka tahle verze stejne nema) Jen do kabiny fouka vzduch venkovni teploty. Ani chladnejsi (klima) ani teplejsi kdyz zapnu topeni. Proste stale jen venkovni teplota.
Kde hledat? Zeby panel ovladani v kabine?
kazdopadne dotaz zni. v me 36 manual klima. Nejde regulace teploty. vse bezi jak ma. zmacknu klimu vsechno se rozhuci jak ma. s regulaci vetraku neni problem. fouka stabilne a dle nastavene rychlosti.(jezka tahle verze stejne nema) Jen do kabiny fouka vzduch venkovni teploty. Ani chladnejsi (klima) ani teplejsi kdyz zapnu topeni. Proste stale jen venkovni teplota.
Kde hledat? Zeby panel ovladani v kabine?
-
CBR1000F
- Klubové ID: 2649
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna před týdnem jsem dělal totiž klimu. Tady na inzerát jsem sehnal celý airbox topení a klimy, včetně ovládání, kabeláže a jednotky. To, co popisuješ mi spíš přijde na nefunkčnost jednotky klimy, která řídí teplotu v kabině. Ale jak píšeš, nemusí fungovat i z důvodu vadné pojistky. Taky udělá dost občas vyčistit termistor a jeho výdech na ovladači teploty ve středovém panelu. Často je komůrka zanešená bordelem a pak to špatně reguluje teplotu.
-
kamikaze5100
- Klubové ID: 908
-
kamikaze5100
- Klubové ID: 908
projed si pojistky,relatka,konektory, ja dnes udelal tohle u sebe. dale jsem vymenil ovladaci panel klimy v kabine a vysledek stejnej. I kdyz ...vlastne jsem zjistil ze mi to topi. jen v tom vedru jsem to posledne nepoznal
. Ted uz pujdu po klasika problemech nefunkcni klimy,naplne apod. zdar a diky za rady.