Ahoj, mám teď nově e90 2005 a jelikož k tomu nemám ani manuál nevím jek připojit telefon. Na volantu tlačítko telefonu a nahrávání příkazů je ale pro připojení jen Aux in konektor v opěrce a rádio cd busines. Předpokládám že v těch letech už snad montovali hands free jako standart.
předpokládáš špatně, musíš mít bluetooth modul. Mám cuplik taky na volantu, radio Proffesional, rok 07 a modul tam nemám takže sem dokupoval HF od Nokie s vlastním displejem a ovladačem...
Takže si zjisti jestli tam máš tuto příplatkovou výbavu či nikoliv....
Tak bluetooth tam opravdu nemám. To jsi kupoval podle auta nebo podle telefonu? Jde to nějak nenápadně zabudovat? Koukal jsem a existujou nějaký univerzální sady. Jde o to aby to teda alespoň šlo ovládat z toho volantu
Mám stejnou otázku, zda se dá přikoupit a zabudovat origo bluetooth modul do E90 předface s Navi Prof a iDrivem... Bastlit cokoliv jinýho, co nebude propojené s autem, se mi rozhodně nechce...
U BMW BT handsfree nedavaji jako standard doted, natoz v roce 2005 Jinak vymakany HF dela Parrot, s produktem Parrot Unika pak jde ovladat tu HF sadu tlacitky na volantu