Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 m3 zrcatka
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna minulý týden mi to někdo prdelí vycvaknul z těch spodních držáků
Jedu jedu a zrcátko vibruje jako kráva. Tak zastavím a čumím na to jak puk. Dostat to zpět chtělo ale taky hodně odvahy. Moc se tomu nechtělo 
Když už jsme u tématu eMkových zrcátek : jak vyndat skla ? Nějak mi nehřejou a měly by tak bych chtěl kuknout jestli není nějaký error, ale nevím jak na to abych něco neulomil

Když už jsme u tématu eMkových zrcátek : jak vyndat skla ? Nějak mi nehřejou a měly by tak bych chtěl kuknout jestli není nějaký error, ale nevím jak na to abych něco neulomil

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
vytiahnut...drzia to mini gulove capy ktore zapadaju do dierok (ovalov) a na vrchu a spodku tej dierky je drotik (pruzinka) ktora po nasadení sp.zrkadla do adapteru zacvakne za tu gulicku (cap)
Najlepsie sa to robí ked je spetak na aute a malo by to ist najprv lahkym mykanim z hora na spodok a potom ked uvidis co je to za system postaci trhnutie smerom od auta, skrutkovac radsej nepouzi aby si ich nedoskriabal
Najlepsie sa to robí ked je spetak na aute a malo by to ist najprv lahkym mykanim z hora na spodok a potom ked uvidis co je to za system postaci trhnutie smerom od auta, skrutkovac radsej nepouzi aby si ich nedoskriabal

-
- Klubové ID: 2840
Sklo sem vyloupnul normalne prstama, sroubovak bych na to urcite nebral, z ruznejch zrcatek mam vyzkouseny ze vetsinou praskne, jinak ja se ptal na zrcatko z adapteru a na sklo Fatal Design:) jinak konektor me netrapi, dvere sou sundany z auta dolu a uplne oholeny, zira k nim zkusim pridelat zrcatko a "vylomit" ho, pak dam vedet jak to dopadlo:) a diky za radu:)
inak mam to spetne rozobrate v pivnici...idem ti to cvaknut 
...........aaa, nech sa páči http://joko020.rajce.net/M3_spiegel_cucky
a ak by nahodou niekto vedel kde zohnat don sklicka (modre lomene, vyhrievane) bol by som povdacny
pridam este jeden postreh : motorcek pasuje z obycajneho

...........aaa, nech sa páči http://joko020.rajce.net/M3_spiegel_cucky
a ak by nahodou niekto vedel kde zohnat don sklicka (modre lomene, vyhrievane) bol by som povdacny

pridam este jeden postreh : motorcek pasuje z obycajneho

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Ahoj, já mám na autě asi nějaký repliky M3 zrcátek s blinkrama. mělo by to být asi toto : http://www.nejlepsiceny.cz/auto-zrcatka ... rio_3.html
Ale nikdo se nějak neobtěžoval se zapojením, takže mi ty zrcátka nejdou ovládat ani neblikaj blinkry. Když rozdělám tapec, tak tam na mě čučej 3 dráty ze zrcátka a pak jsem tam našel jeden odpojenej konektor, to tipuju že je na zapojení těch zrcátek, ale ten odpojenej konektor je na 4 piny a ze zrcátek mi vedou jen 3. Tak jsem to zkoušel různě zapojovat a stejně se mi nepovedlo stím ani hnout. Tak se chci zeptat, jestli tyhle zrcátka taky někdo nemáte a jestli by jste mi nepomohli se zapojením. Jinak se mi moc nezdá ten počet drátů a vím, že tyhle zrcátka se prodávaly i manuální, tak doufám, že tam nějakej idiot nedal právě ty manuální a ty kabely nejsou jen na blinkry. Díky
Ale nikdo se nějak neobtěžoval se zapojením, takže mi ty zrcátka nejdou ovládat ani neblikaj blinkry. Když rozdělám tapec, tak tam na mě čučej 3 dráty ze zrcátka a pak jsem tam našel jeden odpojenej konektor, to tipuju že je na zapojení těch zrcátek, ale ten odpojenej konektor je na 4 piny a ze zrcátek mi vedou jen 3. Tak jsem to zkoušel různě zapojovat a stejně se mi nepovedlo stím ani hnout. Tak se chci zeptat, jestli tyhle zrcátka taky někdo nemáte a jestli by jste mi nepomohli se zapojením. Jinak se mi moc nezdá ten počet drátů a vím, že tyhle zrcátka se prodávaly i manuální, tak doufám, že tam nějakej idiot nedal právě ty manuální a ty kabely nejsou jen na blinkry. Díky