Chlapaci mam 46ku 325i facelift Mpaket tour a dnes mi praskla pruzina, nikdo mi to uz v Renocaru ani v Mjauto nebere a do zitrka mi to neda. Nevi nekdo kolik si mam nachystat?
Zadni pruzina Mtech na kombajna. Kdo bude vedet budu moc rad! Diky.
tak jednu menit je nelogicky to samy ceka tu druhou , a to je jako tlumiče , dycky se mění v páru kazdopadne levneji pomale vyjdou nejaky weitec nebo tak neco nez origa , nebo z druhovyroby ty lesfjord bo takovej nejakej silenej nazev to ma
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
panove kdyby ste vedeli co ted resim kolem koupi domku a hypo..tak by ste se na nejaky meneni v paru taky vysrali...nevim no kua to je den. Vzdycky se neco musi posrat v tu nejhorsi dobu...pred mesicem bych koupil 4 a neresil to ale ted se mi to opravdu nehodi.
begros diky! ozval se mi vcera zave ze se mu vali nejaky sport pruziny na toura tak to zkusime o vikendu. Pokud to nebude ono mrknu na ten inzerat.
Jinak pruzina praskla po vymene 16" zimaku na 18" sjel sem z dilny projel velmi pomalu ale hodne nerovnosti co kolem te dilny nevyhnutelne jsou a najednou krup...mel sem strach co mi s tim provedl pri te vymene a tak jsem se vratil zpet ,sundali jsme kolo a konec pruziny se normalne ulomil.. Kdyz se auto zvedne ze nestoji na kolech tak tu pruzinu normalne muzu i vysunout ven Kdyz se to spustilo tak ok no.. Ale i tak do vikednu nepojedu radeji.