Zdravím všechny! Jsem tady nový, tak doufám, že hned napíšu něco, co už tady bylo, někam, kam to vůbec nepatří
Koupil jsem e36 trochu střelenou na zadní rameno a teď to rozdělávám. Narazil jsem na dva problémy: Nejde mi vyndat lanko ruční brzdy z podélného ramene (pakny a všechno už jsou dole. Jen ten bovden v tom drží jak potvora). Jo a mám kotoučovky, takže jsou tam pakny jen na tu ručku. no a ještě mi nejde vyndat homokloub z náboje. někdo to tam snad nalisoval, nebo nevím. Jak to sundáváte??
Dík předem za rady
Asi takhle, na kloub natoč matku tak, abys do mohl řádně udeřit kladivem a musí se z drážek odlepit, lanovod, většinou povolí, když ho vemeš do sikovek a sem a tam pootočíš...
Tak to už mám vyskoušené... mlátil sem do toho dost a rozhodl se, že to sundám i s poloosou a vylisuju. Ale ten lanovod mi nejde sikovkama ani pořádně chytit.Je to tam zastrčené v tom rameni. Ale tak finta na to asi není, tak to skusím ještě nějak rozhýbat. Dík!!
NO tak dneska jsem teda nějak ten lanovovod vyvyklal těma sixkilerovkama. Podélné rameno jsem sundal i s celou poloosou a samozřejmě i s tím kolečkem jak jsou v něm díry na šrouby od kola. Nevím, jak se to jmenuje. Skoušel jsem totiž i ten velký stahovák a nepovolilo to ani prd... Ta dík borci
peto píše:NO tak dneska jsem teda nějak ten lanovovod vyvyklal těma sixkilerovkama. Podélné rameno jsem sundal i s celou poloosou a samozřejmě i s tím kolečkem jak jsou v něm díry na šrouby od kola. Nevím, jak se to jmenuje. Skoušel jsem totiž i ten velký stahovák a nepovolilo to ani prd... Ta dík borci
Jasně že je to náboj na volant, to ví přece každý Teď mám ale další problém. Chci sundat horní a spodní příčné ramena. Musím kvůli tomu sundat i nápravu? Ty šrouby jsou tam totiž docela schované
Nejsem ten typ, co by hned běžel do servisu. Nemám na to. Teď jsem to auto koupil a je nabořené. Sundávám to rameno, abych tam dal nové, než to půjde na stolici. Jasně že udělám gometrii, to je základ, ale třeba čepy si přelisuju sám. Jde jen o to, že to auto ještě tak dobře neznám, tak se ptám