Taky by mě to zajímalo...z dárce šla dolu jako prd, ale z mého ji zaboha né a né sundat...nejde zapřít o šrouby za řemenici, už sem ohl nespočet klíčů a šroubováku ve snaze tu klatku zajistit. Ještě k tomu je v šestihranu drclá majzlíkem, aby se náhodou nevyšroubovala mimochodem taky m52
Cawba píše:Mne stacilo nasadit klic odpovidajici velikosti a otocit tim spravnym smerem. Nevim kde je chyba, ze vam to nejde
taky nevim kde je chyba a proto se tady ptám resp. vim, protáčí se mi řemen a navíc mam určitě vymydlený ložisko v pumpě takže i když do toho majznu, nemá to tu správnou "páku". :-/
Zkusim jedině nahřát pořádně ten šroub a zase do toho mlátit.
Abys nedopadl jako já.Minulý majitel zajistil závit červenym lepidlem na závity.Potřeboval jsem vyměnit vrtuly a mohl jsem se z toho po....Na konec to nevydržela řemice vodní pumpy a bylo hotovo.Kus papundeklového kolečka a stojí 800,-
Taky jsem ve snaze to nejak zajistit na tom ohnul bůh ví co, prostě ne a ne dolů, potřeboval jsem sundat vrtuli a pak sem zjistil že visco povolovat nemusím, že u 325 td je na třech imbusech , este se na bmw teprve zabíhám , nicméně by mne taky zajímalo, až to budu chtět povolit jak to urobit, je tam totálně na krev.....