mám dotaz potřebuju spojku na e36 316 i Compact,ale každej výrobce určuje průměr celkem jinak.Od Luku je průměr 220mm a od Valeo 215mm dostanu tam aj to aj to nebo musím mít ten rozměr který tam je.Dle ETK je 215mm,ale to jsem našel jen STARLINE a to nechci a na Valeo jsem moc chválu co se týče spojek neslyšel tak teď nevím co a jak.Teď jde ještě o to 215mm má ve vnitř 10 zubů kolik má 220mm psané není.Obsvětlí mi to tu někdo please??
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spojka e36 průměr 215mm a 220
Ahoj všici,
mám dotaz potřebuju spojku na e36 316 i Compact,ale každej výrobce určuje průměr celkem jinak.Od Luku je průměr 220mm a od Valeo 215mm dostanu tam aj to aj to nebo musím mít ten rozměr který tam je.Dle ETK je 215mm,ale to jsem našel jen STARLINE a to nechci a na Valeo jsem moc chválu co se týče spojek neslyšel tak teď nevím co a jak.Teď jde ještě o to 215mm má ve vnitř 10 zubů kolik má 220mm psané není.Obsvětlí mi to tu někdo please??
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
No pokud je ta sada určená přesně na tvé auto, sedí rok (případně i měsíc), motor tak bych se tím nezaobíral a objednal ji i když je tam 220mm. Případně zavolej prodejci nebo mu napiš tvoje VIN ať ti to přesně potvrdí, pokud chceš mít 100% jistotu... Ale předpokládám, že v LUKu nedělají něco co by nebylo kompatibilní...