řešil nekdo z vas ze mu e46 stale topi?jedine co jde regulovat je na stredovem panelu,jinak mi to stale topi na plno.Je to vadny ventil topeni???diky za radu...
jo tak presne tohle jsem resil na sve e46 320d..... a stalo se mi to v lete...takze v aute bylo fakt super. Problem byl ve spalene pojistce cislo 62 7,5A vymenil jsem a je to OK!!!
Ahoj, vzpomenes si u sebe, jestli taky pojistka nebo si musel delat ten lektromagnetickej ventil topeni? Na pojistku sem koukal okem a vypada ok, nicmene mi to na sklo porad fouka a fouka teple :-/
vem multimetr a změř si ventil jestli má přerušenou cívku. I když dáš kolečko u středového ofuku na studený vzduch nemá to vůbec žádny vlivi na průtok vody radiátorem jenom ze středových ofuku půjde vzduch mimo výměník
Foldas píše:vem multimetr a změř si ventil jestli má přerušenou cívku. I když dáš kolečko u středového ofuku na studený vzduch nemá to vůbec žádny vlivi na průtok vody radiátorem jenom ze středových ofuku půjde vzduch mimo výměník
juraj924 píše:prevdepodobne je to ventil topeni v motorovom priestore
Ano, byl to ventil topeni. Vcera vyndan, vycisten a slape to ok. U me to byl ventil za cca 250 usd tzn ja sem spokojen ze nemusim davat 7tis. Za soucastku