Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

dětský zámek dveří + zadní stěrač

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
pesa84

#1 Příspěvek od pesa84 »

Ahoj, omlouvám se,že sem vložím pro někoho neaktuální téma, ale zajímalo by mě zda je u e36 Touring dětský zámek zadních dveří.. Dnes po příjezdu domů jsem to po tmě hledal, ale nic jsem nenašel.. Dcerka pomalu začíná šmátrat po všem co je v jejím dosahu a začala v autě šmátrat i po klice..
Hledal jsem, ale žádné téma mi to nenašlo...

Ještě jsem si vzpoměl, jak se vypíná zadní stěrač? Mam tempomat a někdy si omylem strejchnu do páčky se zadním stěračem a pak nejde vypnout...

Díky za info!
Paulie001

#2 Příspěvek od Paulie001 »

S tím stěračem by mě to taky zajímalo, jakmile zapnu stěrač, stírá do vypnutí motoru. Problém v páčce, kabeláži nebo něčem jiném?
bibikuba

#3 Příspěvek od bibikuba »

jjjjjjjjj dětský pojistky Tour má-máme stejnej ročník tak je budeš mít určo taky :D :D :D A s tím zadním stěračem je to pakárna,dokonce to tu někde bylo o tom napsaný..Mě se podaří ho vždycky vypnout když páčku zmáčknu dvakrát za sebou jako na ostřikovač-někdy to ale klapne tak na popátý :lol: Blbý je že se na vypnutí stěrače -když nejde páčkou musí vypnout zapalování..Já když chci setřít zadní okno tak zmáčknu páčku vždy dvakrát za sebou a většinou setře a vypne ale někdy to je honička ho vypnout-smysl toho vypínání mi ale uniká :roll: :roll: Chce to prostě cvik nooo :lol:
bibikuba

#4 Příspěvek od bibikuba »

pesa84

#5 Příspěvek od pesa84 »

A kde jsou ty pojistky?? :lol: takže v podstatě s tím stěračem nic novýho.. no, je to trochu uhozený.. :roll:
bibikuba

#6 Příspěvek od bibikuba »

Když otevřeš dveře tak jsou v zámku ve dveřích-je to špinavé a není to moc vidět-vypadá to jako kolečko s dírou pro velkej šroubovák-noo asi tak nějak... :D Zasuneš klíč ze zapalování,otočíš a hotovo :lol: Ten stěrač mě teda taky nebere 8O
pesa84

#7 Příspěvek od pesa84 »

díkes!! :wink: mě teda moc nebere ani ten dětskej zámek.. sem se eště nesetkal, že by to bylo takhle zapeklitý... a ten stěrač , to je teda kapitola sama pro sebe....
Odpovědět