Zdravim, E36 325i 1994 vyroba, za jizdy normalne topi, zastavim, a vzduch zchladne, rozjedu se a opet teplo.... termostat ma najeto tak 15tisic, auto se neprehrejvá, jediny co vim tak je obcas unik vody, praskly dil mezi expanzkou a chladicem, nebo primo chladic, prolina to mezi tim plastem... takze cim by to mohlo byt? děkuju
Už si napísal aj chybu.Najskôr máš zavzdušnený systém.Pri vyšších otáčkach to motor zohreje.Určite treba opraviť ten prasknutý diel a potom odvzdušniť systém.
proč jako?? takže ventil topení? kdepak ho asi tak najdu? plus jestli nekdo kdo kupoval vi orientační cenu? nemohlo by to byt taky tim ze je v systemu porad min vody jak to unika? teče mi to ale porad stejne uz par let, jednou za cas tam proste obratim litrovku destilky a na zimu zas nemrzky, nechtelo se mi kvuli tomu kupovat chladič, ale dycky to topilo normalne, jezdim s tim jen pres sezonu.
Ozaj najskôr vymeň ten prasknutý diel a odvzdušní to aj dvakrát.Stara vodná pumpa nerobila to čo mala,keďže si ju vymenil tak teraz tlači vodu tak ako má.Tým pádom je väčší tlak vody,cez deravý diel sa voda stráca a samozrejme chytá vzduch. A to stále dookola.Ak by to nepomohlo tak potom môžeme rozmýšľať o niečom inom.
Není nad to položit otázku a následně si na ní hned odpovědět.O použití tlačítka hledat,respektive podívat se o deset příspěvků níž na téže stránce ani nemluvím
asi takhle, ja si pred rokem myslel ze by to mohl byt okrouzek pod expanzkou, tak sem ho koupil, ale nedostal sem se k tomu ho tam dat, tak ted kdyz mi menily v servisu brzdy tak sem rekl at se na to podivaj a vymeni ten okrouzek a bylo to tim, ono se to tezko pozna jak je to zaplastovany ta expanze na chladic, treba kdyz mi to jiny mechanik tlakoval tak rikal ze to ten krouzek nebude, ze to prolina jinde, a ejhle , bylo to krouzek, teda aspon tri dny z toho nekáplo, tak abych to nezakrik krouzek stal 70kč v bmw