Zdravím potřeboval bych vědět kolik mají mít naftové vstřiky s Tds hodnotu na stolici v BAR jednotce,průpostnost atd mám stolici,ale nevím kolik mají mít...Díky za vaše odpovědi
tak si to na vstřiku přečti! při kolika barech má pouštět a pokud to budeš zkoušet tak se koukni na rostřik!
Nesmí prokapávat ani protýkat a musí rostříkávat palivo na mlhu! to poznáš ....
Chci se jeste zeptat,jestli by nevedel nekdo kde sezenu nejlevneji vnitřky na opravu vstřiku?Jehlice apod...díky Vim,že už to tu nekdo řesil a sehnal to za pár stovek,ale nemuzu to dohledat..tak pište díky moc za rady..
Ty špičky prodávají v každých druhých autodílech a já viděl většinou Bosch v ceně cca 600 - 1 000kč za kus.. Třeba v AUTO KELLY..nebo budeš muset prohrabat internet
Jeste mam jednu prosbu nefunguje mě Abs nevím proc vse je zapojené kabel nikde zadny odtržený abs me nesvítí na desce.Ale proste me nefunguje to sámy i ASC ,taky nejde,když ho chci vypnout,tak se nic nerozsvítí.A při prokluzu nebliká nevíte nekdo co stim? díky
Bensche píše:Jeste mam jednu prosbu nefunguje mě Abs nevím proc vse je zapojené kabel nikde zadny odtržený abs me nesvítí na desce.Ale proste me nefunguje to sámy i ASC ,taky nejde,když ho chci vypnout,tak se nic nerozsvítí.A při prokluzu nebliká nevíte nekdo co stim? díky
Divný, že nesvítí, ale jinak ABS a ASC jdou ruku v ruce. Zkontroloval (proměřil) bych čidla na jednolivých kolech - to je asi nejčastější závada ABS, bych řekl...
Na obrázku máš kontrolku pro ASC ,stejně jako kontrolka pro ABS při zapnutí klíčku se musejí obě na krátkou chvilku rozsvítit a tím je signalizováno že jsou oba systémy funkční...Za jízdy svítí kontrolka jen pokud sepne jeden ze systémů-třeba ASC se rozsvítí po dobu prokluzu a zase zhasne Možná,řekl bych že předchozí majitel bud vyndal žárovky z palubky,relátka či pojistky a proto Ti to nemaká-bezpochyby ušetřil za opravu..Asi bych kouknul nejdřív na pojistky a žárovičky v palubce http://img194.imageshack.us/i/budik1.jpg/ Až Ti budou makat kontrolky tak budeš teprve opravovat závady ..
ten chlap co me delal dignostiku,tak nic nezjistila.Jestli mu mam věřit nebo ne jedine zksuit jeste jiného s diagnostikou.Kontrolky nesvítí abs ,asc.A ani s toho nic nefunguje,tak práve to chci nějak řešit.
to je záhadná blamáž... a máš tam vůbec abs/asc... to jsi byl na origo diagnostice? třebas je v háji čerpadílko na kostce a původní majitel to nechtěl řešit a tak to nějak pošmelil.. ale netuším jak by se to dalo obejít..
až pudeš na diagnostiku, tak v "akčních členech" najdi to čerpadílko jestli vrčí.. a pak uvidíš..
už jsem to,takhle koupil kontrolky me nesvítí při zapnutí klíčku ani neprobliknou nic.Dneska jsem kontoroloval pojistky vsechny zdravý.Zkusim diag u jineho chlapa,ktery dela Bmw.Tak uvidime.Abs to má vsechno je v pohode vse je zapojeeno atd..auto bylo servisovane je z nemecka zádna šmelina apod..Jedine v Nemecku,že bu to nejak posrali.Zjistil jsme to až ted na snehu,že me nejde ani jedna věc.
a abs tam mám a to asc too nevim,jestli tam mám,ale vypínač mám u řadičky originál,tak nevim měl by tam být,když je tam i ten vypínač asc.Ale ani jedno nefunguje je to boj aspon ze končí zima snad,ale stejne to abs me štve nejvíc.