Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 Rozměr pneu s et30
Jak poznamenal Paca. Dej tam 225/45 R17. Opticky tobude vypadat kvůli téměř shodnému profilu(rozdíl cca 7mm) stejně a ten centimetr na šířce bude možná vadit jen tvému pocitu. Vždyť ani M3 neměly vepředu 235/40 a nepředpokládám, že se zde vede řeč o něčem výkonem aspoň trochu podobném.... No a hlavně se tam ještě vlezeš s (pro normální jízdu) rozumnou rezervou, nehledě na to, že nějakou kačku ušetříš na (nových) galoších samotných.
-
Maysner
- Klubové ID: 2503
dopredu 215/45R17 a budes oproti sirsim rad, ze ti to netaha tolik za rizeni v kolejich. 235 dopredu vubec nedavej. Ty si nech na zadek, pokud je tam s tim Et dostanes, ale spis ti budou skrtat. Zalezi na snizeni. Ja mam ET35 a 235 mi tam nektery gumy skrtnou o vnitrek podbehu. Snizeni jsem tam mel cca 60mm
Gumy 235 je dopředu fakt blbost hele. Dej opravdu 225. Když pominu zbytečně zvýšenou spotřebu a menší dynamiku jízdy ( s čímž snad počítáš ), tak si to stejně určitě během pár týdnů rozmyslíš po tom, co málem sjedeš do příkopu nebo do něčeho co bude lemovat koleje nebo nerovnosti... A ono ani v zatáčce tě to nepodrží víc než 215 nebo 225. A jestli jo, tak zanedbatelně. Taky by sis přišel jako v americkym filmu - pojedeš po rovině a přitom budeš neustále auto kočírovat,aby jelo rovně...
( všechno vlastní zkušenost )
( všechno vlastní zkušenost )
-
Martin_S
- Klubové ID: 2688
- Kontaktovat uživatele:
A jak jsi na tom se spotřebou je to nějak znát že máš vepředu tak široká kola, nebo to néní na spotřebě tolik znát ???myrryn88 píše:Mam v predu 235/40/17 na rafku 8,5J nebo 8J (nevim) a pohoda.Nerikam ze to obcas v kolejich nezataha,ale abych to musel po rovine kocirovat abych to udrzel rovne rozhodne neSedi to paradne.Mam teda ET34 takze ti je moje zkusenost asi na naprd
Uz sem to tak koupil a funguj to
-
Zety
- Kontaktovat uživatele:
V těch kolejích co na naších silnicích jsou to tahá každýho a je jedno jaký má kola...myrryn88 píše:Mam v predu 235/40/17 na rafku 8,5J nebo 8J (nevim) a pohoda.Nerikam ze to obcas v kolejich nezataha,ale abych to musel po rovine kocirovat abych to udrzel rovne rozhodne neSedi to paradne.Mam teda ET34 takze ti je moje zkusenost asi na naprd
Všechny rozumné indicie už jsi ku svému rozhodnutí dostal... Jesli tam ale fakt chceš dát 235, tak byla každá rada drahá
(jestli jsi rozhodnut sám, nečekej, až ti někdo tvůj nápad posvětí, poněvadž takový se najde vždy,vždy ale nakonec najdeš útěchu jen ve vlastním rozhodnutí, protože budeš muset...) 
-
Martin_S
- Kontaktovat uživatele:
máš recht, rozhodnul jsem se pro 225/45 je to zbytečně široký ale zajímalo mě jestli to jdekozic píše:Všechny rozumné indicie už jsi ku svému rozhodnutí dostal... Jesli tam ale fakt chceš dát 235, tak byla každá rada drahá(jestli jsi rozhodnut sám, nečekej, až ti někdo tvůj nápad posvětí, poněvadž takový se najde vždy,vždy ale nakonec najdeš útěchu jen ve vlastním rozhodnutí, protože budeš muset...)
-
Martin_S
- Kontaktovat uživatele:
Tady u nás taky nejsou zrovna pěkné silnice a kord teďka po zimě, samá díra samá boule no hrůza...takže by to byla kravinaZety píše:V těch kolejích co na naších silnicích jsou to tahá každýho a je jedno jaký má kola...myrryn88 píše:Mam v predu 235/40/17 na rafku 8,5J nebo 8J (nevim) a pohoda.Nerikam ze to obcas v kolejich nezataha,ale abych to musel po rovine kocirovat abych to udrzel rovne rozhodne neSedi to paradne.Mam teda ET34 takze ti je moje zkusenost asi na naprd
![]()