Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nefunkcni okno e36 coupe
-
Zdravím, přestalo mi najednou fungovat okno u řidiče, u spolujezdce vse funguje. Mam coupe 1998. Nejde ani odskoceni pri otevírání dveri ani normální stahování. Proud do toho zřejmě jde, protože kdyz zmacku knoflík na otevření tak pohasnou mírně světla a ve dveřích se něco strašně ticheho ozve. Na co se mám zaměřit, čím to muze byt
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... coupe+okno
jinak zkus pohledat
jinak zkus pohledat
-
- Kontaktovat uživatele:
čaute,
nenašel jsem vhodné téma, tak to hodím sem...
(e36 coupé, r.v.1992): Po nastoupení do auta a zavření dveří (řidičových) ozvala nějaká rána, myslel jsem, že jsem si přibouchl pás, ale když jsem otevřel, tak nic. Okénko při otevření sjelo o těch 2.5 cm, ale zpátky ne. Zkusil jsem okno trochu stáhnout, tak to šlo, ale vytáhnout už nešlo
pak mě nenapadlo nic lepšího než to stáhnout celý, to šlo v pohodě, ale vytáhnout už vůbec - zkusil jsem narychlo rozebrat dveře, motorek vrčí, má snahu stahovat, ale jako by mu něco bránilo. Okénko jsem vytáhl růčo, ale to je tak všechno, vůbec nechce fungovat, resp. vyjíždět. Nevíte, co by to mohlo být?
Díky Honza
nenašel jsem vhodné téma, tak to hodím sem...

(e36 coupé, r.v.1992): Po nastoupení do auta a zavření dveří (řidičových) ozvala nějaká rána, myslel jsem, že jsem si přibouchl pás, ale když jsem otevřel, tak nic. Okénko při otevření sjelo o těch 2.5 cm, ale zpátky ne. Zkusil jsem okno trochu stáhnout, tak to šlo, ale vytáhnout už nešlo

pak mě nenapadlo nic lepšího než to stáhnout celý, to šlo v pohodě, ale vytáhnout už vůbec - zkusil jsem narychlo rozebrat dveře, motorek vrčí, má snahu stahovat, ale jako by mu něco bránilo. Okénko jsem vytáhl růčo, ale to je tak všechno, vůbec nechce fungovat, resp. vyjíždět. Nevíte, co by to mohlo být?
Díky Honza
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260