Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
inzerát e90
Zdravím vás potřeboval bych poradit, no jde o jeden inzerát zde.:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/rada-3/8626847
no zdá se mi to celkem levné, nebo to je tu v čr normální cena? Páč v německu jak se dívám na mobile.de tak jsou, nechci říct o dost ale sou drahší...nebo by bylo lepší koupit za stejnou cenu e46 facelift..?[/url]
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/rada-3/8626847
no zdá se mi to celkem levné, nebo to je tu v čr normální cena? Páč v německu jak se dívám na mobile.de tak jsou, nechci říct o dost ale sou drahší...nebo by bylo lepší koupit za stejnou cenu e46 facelift..?[/url]
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Romane nerikam, ze je lepsi nebo horsi, ale me se vic libi E46... jak design (interier i exterier), tak interier- tady musim rict, ze interier E90 mi prijde o tridu horsi, nez v predchozi generaci...
A v E90 je vic elektroniky, coz osobne povazuji za minus...
Abych to shrnul, tak kdyz mam na vyber mezi priblizne stejne starymi kusy, jedno novejsi model, jedno starsi, tak mezi E46 a E90 bych si vybral E46... Pokud chci vylozene novejsi, treba 2007+, pak je to jasny... ale jinak...
A v E90 je vic elektroniky, coz osobne povazuji za minus...
Abych to shrnul, tak kdyz mam na vyber mezi priblizne stejne starymi kusy, jedno novejsi model, jedno starsi, tak mezi E46 a E90 bych si vybral E46... Pokud chci vylozene novejsi, treba 2007+, pak je to jasny... ale jinak...
pri teto cene jeden z nejlevnejsich kousku v CR. Dobre bych si to na tvem miste rozmyslel, jestli nenasetrit par tisic navic (moc ti nechybi) a nepoohlidnout se po jinem. nerikam ze toto je spatny ... ale z meho pohledu mi prijde podozrive uz jen to, ze casti v motorovem prostoru jsou podozrive vycisteny/vylesteny naoko jen povrchne.
Jinak co se tyce vybavy tak odpovida cene, ale jak rikam, jde o jedno z nejlevnejsich v CR. Je uz jen na tobe jakou vybavu (cenu) jsi ochotnej riskovat. Co se tyce motorizace, to je na tvem vyberu, ale jinak bez namitky, ten 6-ti hrnek musi vydrzet
Jinak co se tyce vybavy tak odpovida cene, ale jak rikam, jde o jedno z nejlevnejsich v CR. Je uz jen na tobe jakou vybavu (cenu) jsi ochotnej riskovat. Co se tyce motorizace, to je na tvem vyberu, ale jinak bez namitky, ten 6-ti hrnek musi vydrzet

-
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne si dobre rozmyslet jakou vybvu clovek chce, protoze cokoliv dodelavat je dost opruz...Je tam manualni klima, nema xenony, vyhrivane sedaky jsou taky fajn, PDC... Pak to cloveka az si zvykne zamrzi a dost by to chtel -))Alespon u mne to tak je -) Jinak mne ta cena nerealna nepripada, preci jen je to 5 let stare auto a pokud se potrebuje rychle prodat, jde se s cenou dolu. Jede to v te motorizaci moc hezky. Taky si myslim ze bude potrebovat nejakou injekci do podvozku, pet roku na nasich cestach nebude asi uplne idealni stav.
Tak jsem se nakonec rozmyslel že budu dál šetřit, ale už to nějak nemůžu vydržet
mno ještě si budu nějakou tu dobu vystačit s filckou. Tak vám děkuji za reakce, nakonec půjdu do pěkné e46 v M-Paket, ale problém je že tu v čr neseženu nic, budu muset zařídit dovoz od sousedů, potom by jsem moh otestovat bez limitní úsek autobahn 

Bladecek píše:Tak jsem se nakonec rozmyslel že budu dál šetřit, ale už to nějak nemůžu vydržetmno ještě si budu nějakou tu dobu vystačit s filckou. Tak vám děkuji za reakce, nakonec půjdu do pěkné e46 v M-Paket, ale problém je že tu v čr neseženu nic, budu muset zařídit dovoz od sousedů, potom by jsem moh otestovat bez limitní úsek autobahn
myslim ze spravna volba... ja taky jezdival ve Felde