Zdravim, nevíte nekdo jestli se dá sehnat nějaká opravná sada pro mechanismus řízení?? na internetu jsem o tom zmínky nasel, ale nikde né kde to sehnat, nebo se musí vyměnit?? DIky
..zapomnel jsem , je to na e36
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
řízení
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... _steering/
diel c5...hladaj pomocou toho cisla...maju to aj v intercars
diel c5...hladaj pomocou toho cisla...maju to aj v intercars
-
greg
-
greg
no tak ten kontakt by byl super..no neteče nic ale klepe volant a když jsem na to koukal proč tak to vypada že je už velká vule na hřebenu..ještě na to kuknu ale myslim si že to tak budebibikuba píše:jestli Ti teče pod manžetama tak bud z vrakáče nebo nové třeba Elit-připrav min.deset tisíc a nebo se dá repasovat zhruba cena kolem min.čtyr tisíc-kdyžtak Ti dám odkaz kde to repasují-musíš ale odstavit káru min.na týden a ještě si ho vyndat..
Jestli to nemáš volný jen na spojovačkách tak ta vůle se dá tuším tady někdo psal malinko upravit,budeš muset prohledat...greg píše:no tak ten kontakt by byl super..no neteče nic ale klepe volant a když jsem na to koukal proč tak to vypada že je už velká vule na hřebenu..ještě na to kuknu ale myslim si že to tak budebibikuba píše:jestli Ti teče pod manžetama tak bud z vrakáče nebo nové třeba Elit-připrav min.deset tisíc a nebo se dá repasovat zhruba cena kolem min.čtyr tisíc-kdyžtak Ti dám odkaz kde to repasují-musíš ale odstavit káru min.na týden a ještě si ho vyndat..