Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

řízení

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
greg

#1 Příspěvek od greg »

Zdravim, nevíte nekdo jestli se dá sehnat nějaká opravná sada pro mechanismus řízení?? na internetu jsem o tom zmínky nasel, ale nikde né kde to sehnat, nebo se musí vyměnit?? DIky

..zapomnel jsem , je to na e36
johnyfly1

#2 Příspěvek od johnyfly1 »

http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... _steering/
diel c5...hladaj pomocou toho cisla...maju to aj v intercars :roll:
greg

#3 Příspěvek od greg »

to je ale sada na přetěsnění..ne? a neco na opravu hřebene není?? to musim koupit komplet celej mechynismus?? mužete mi dodporučit nějakou konkretní znacku?? diky
bibikuba

#4 Příspěvek od bibikuba »

jestli Ti teče pod manžetama tak bud z vrakáče nebo nové třeba Elit-připrav min.deset tisíc a nebo se dá repasovat zhruba cena kolem min.čtyr tisíc-kdyžtak Ti dám odkaz kde to repasují-musíš ale odstavit káru min.na týden a ještě si ho vyndat..
greg

#5 Příspěvek od greg »

bibikuba píše:jestli Ti teče pod manžetama tak bud z vrakáče nebo nové třeba Elit-připrav min.deset tisíc a nebo se dá repasovat zhruba cena kolem min.čtyr tisíc-kdyžtak Ti dám odkaz kde to repasují-musíš ale odstavit káru min.na týden a ještě si ho vyndat..
no tak ten kontakt by byl super..no neteče nic ale klepe volant a když jsem na to koukal proč tak to vypada že je už velká vule na hřebenu..ještě na to kuknu ale myslim si že to tak bude
bibikuba

#6 Příspěvek od bibikuba »

greg píše:
bibikuba píše:jestli Ti teče pod manžetama tak bud z vrakáče nebo nové třeba Elit-připrav min.deset tisíc a nebo se dá repasovat zhruba cena kolem min.čtyr tisíc-kdyžtak Ti dám odkaz kde to repasují-musíš ale odstavit káru min.na týden a ještě si ho vyndat..
no tak ten kontakt by byl super..no neteče nic ale klepe volant a když jsem na to koukal proč tak to vypada že je už velká vule na hřebenu..ještě na to kuknu ale myslim si že to tak bude
Jestli to nemáš volný jen na spojovačkách tak ta vůle se dá tuším tady někdo psal malinko upravit,budeš muset prohledat...
Odpovědět