auto vypadá velmi zachovale, a e46 ka se nijak zvlášť nekazí jen tato převodovka nebyla úplně nejspolehlivější a případná oprava není úplně nejlevnější. Kdyby to byl manuál no problemo.
Tak dost lidí tento problém řešilo a i cena je podle mě lepší tak o 1000 až 2000 eur než za manuál třeba já jsem s ní neměl problém ,ale bylo to u emka a s daleko méně km. Víš jak, když budeš mít štěstí bude fachat, když né...nebo budeš jezdit jak schumacher tak to opravíš smg je háklivé na chování řidiče...
Aha chapu....jsem bohuzel jeden z tech lidi co jsou strasne nerozhodny.... takze nevim zda 330ci nebo 530i jsem tu novej a ceka me koupe bavora a netusim ani na koho se obratit...takze tak cenovej limit mam kolem 200 000,- kdyz bude vonavka tak bych vzal klidne i za 250...
Yuri_BMW píše:Aha chapu....jsem bohuzel jeden z tech lidi co jsou strasne nerozhodny.... takze nevim zda 330ci nebo 530i jsem tu novej a ceka me koupe bavora a netusim ani na koho se obratit...takze tak cenovej limit mam kolem 200 000,- kdyz bude vonavka tak bych vzal klidne i za 250...
A proč když máš cenovej limit 200 možná 250 sem dáváš auto za 300 to je secsakramentskej rozdíl 200 vs 300
no auti pekny ale ono neni umeni si koupit bmw za vsechny prachy a
pak cekat na vyplatu abys mohl natakovat nebo koupit gumy nedej boze nejaka ta oprava
no dobre ktem 250tkc musis pripocitak tak 20tkc -prihlaseni dvoz pojistka zakladni sevis(oleje kapaliny to je zaklad) no a ses na 270tkc takze
pokud na to nemas kdyby neco cca300tkc tak by to mohla protebe bejt
fin sebevrazda tot muj nazor
Yuri_BMW píše:No podle kurzu je to kolem 250 mam VIP do exchange....
Tak to je super že máš VIP ,ale i s VIP je to cca 274.000 + cca 7000 dovoz + 5000 přihlášení a jsme kolem 286.000,- což je lehce nad 250 kde jsou zimní gumy (pokud nejsou k autu), první servis pokud bude vše ok tak olej filtry atd a jsme lehce přes 300 ale musí bejt top stav a bez chybičky
Fx píše:A to nemluvě o tom, že za těch 7000 je dovoz vlastními silami, rozhodně ne od někoho, kdo se tím zabývá (pokud to neudělá ze známosti).
Tak já jsem to napsal schválně na té nejnižší hranici , kdy dovoz uděláš stylem jede mi kámoš za darmo jen za benzín,poplatky a stravu. Aby mi zas nenapsal ,že 15 za dovoz je moc a že má VIP kámoše s ochcávkou ftdi a levnou naftu za 20
Johnys: Ani mi o tom nemluv.....vcera jsem se byl podivat na 520i v automatu cerna metla kuze klasika BMW... rv. 04 to byla pecka......a nemluve o svezeni....
Kámoš má BMW 520 taky, ono to jede hezky, krásně to drží v zatáčkách, ale žádnej zátah když se to rozjede tak už jede fajn. Ještě než jsem si koupil svoji 328, tak jsem tu 520 řídil a zklamalo mě to, a to měl manuála.