Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
IS-na jedničku cuká jak sviň
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj dneska se mi začal objevovat prapodivný problém.... kdyz zařadím jedničku a rozjíždím se, tak mi to nekdy začne uplně skákat jak kdybych se ještě neuměl rozjet - však víte jak to vypadá kdyz se nekdo neumí rozjet a jenom mu to cuká, protoze rychle pustil spojku .. no tak to se mi deje u auta ale ja se rozjiždím uplne normalne porad stejne a dneska ten problem nastal... ale ve spojce to neni protoze kdyz uz z ní mam sundanou nohu a mačkám plyn tak to skáče ..jak svina.. zaradím za 2 a uz je klid.. 3 .. klid... 4..klid. 5 taky v poho...nestalo se to nahodou nekomu z vas ?? budu velice stastny za radu co to může být
-
- Kontaktovat uživatele:
proste jak to cukne tak spadnou otačky a pak zas naskočí pak zas spadnou- je to to stejny jakokdybych se rozjížděl poprvé v životě ...vypada to asi takhle :::>> 0:35 ..... http://www.youtube.com/watch?v=jQOgO8-0uWg
Tak to nemá chybu
Takhle jsem se dlouho nezasmál....Smutnější je to že takhle tady jezdí polovina řidičů
Jinak mě to dělá úplně to samo jak píšeš u e36 2,5 tds a nevím jestli to je otáčkama motoru nebo je někde něco volnýho-třeba diferák...Všechno jsem prolez a vůle žádná tak myslím že to je otáčkama motoru nebo spojkou,protože to dělá jen při rozjezdu.Řeším to tak že přidávám víc plynu protože jinak mám pocit že mi vypadne zadní osa jak se to vynechání přenese do pohonu.Vím že mám KO silentblok na motoru a malinko volnou kardanku na kříži ale tím to asi nebude..Zvláštní je že to dělá jen u rozjezdu a mě jen když se to ohřeje-někdy teda i studené ale jak už na to mám tu fintu tak to tak nesleduju 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj no a ted jsem jel natankovat,,,, a uz mi to dela delsio dobu ale ted uz fakt extrémně... nastartuju uplne studene auto a otačky se drží na 1300/min zhruba... pak se chci rozjet a pri rozjizdeni zase otacky trochu spadnou ale kdyz dam spojku tak se zase vyhoupnou do 1300... ...další věci co to dělá::: ted vecer jsem si vsiml, ze kdyz jedu a začnu brzdit tak jakoby s kinetickou silou stoupají otáčky ale mírně...další věc co to dělá : už i na dvojku to pocukává jako u jedničky ..ale fakt minimálně...
přijde mi strašně zvláštní ze to cuká při rozjezdu :-/ a aji ty otáčky jak si dělají co chtějí se mi vůbec nelíbí nemůže to být náhodou váhou vzduchu ?? nemáte náhodou někdo na půjčení ? že bych ji jen nasadil a zkusil s tim kus jet .. ?? někdo z okolí Bruntálu ??? jsem ted vyrizeny z toho :-/

-
- Klubové ID: 3121
Tím silentem to být může.Měl jsem půjčenou Feldu,ta měla taky K.O. silent na motoru a na jedničku,když se ten motor trochu pohl,tak se nekde musel přiškrtit nějakej podtlak nebo něco,ale ten motor jak kdyby oněměl a pokud jsi dál pouštěl spojku,tak to začlo skákat přesně jak píše Keviiin.Přídávání plynu moc nepomohlo,protože byl "němej" s minimální odezvou.Když jsi plyn uvolnil a pak lehce přidal,tak to jelo normálně.Na ostatní kvalty se mi to nepovedlo (tam ten motor už nedostává takovej "ráz"),ale majitel říkal,že se mu to občas povede,když tomu dává karate.Bohožel stále nevíme,co se při tom pohnutí motoru odehraje,že to tohle udělá ....bibikuba píše:Tak to nemá chybu![]()
![]()
Takhle jsem se dlouho nezasmál....Smutnější je to že takhle tady jezdí polovina řidičů
![]()
![]()
Jinak mě to dělá úplně to samo jak píšeš u e36 2,5 tds a nevím jestli to je otáčkama motoru nebo je někde něco volnýho-třeba diferák...Všechno jsem prolez a vůle žádná tak myslím že to je otáčkama motoru nebo spojkou,protože to dělá jen při rozjezdu.Řeším to tak že přidávám víc plynu protože jinak mám pocit že mi vypadne zadní osa jak se to vynechání přenese do pohonu.Vím že mám KO silentblok na motoru a malinko volnou kardanku na kříži ale tím to asi nebude..Zvláštní je že to dělá jen u rozjezdu a mě jen když se to ohřeje-někdy teda i studené ale jak už na to mám tu fintu tak to tak nesleduju
-
- Klubové ID: 2449
- Kontaktovat uživatele:
mě tohle dělalo iso E30 ale škubalo mi to na všechny rychlosti(je pravda že na jedničku to škubalo tak jak Aša z toho videa
) já to nevyřešil ale nynější majitel měnil motorovou elektriku a bylo to ok. Každopádně to chvilku fungovalo po výměně K.O. lambdy ještě bych proměřil potencionetr škrtící klapky sání a váhu vzduchu 

-
- Klubové ID: 2449
- Kontaktovat uživatele:
potenciometr je krásně vidět je vedle uchycení plynového lanka za váhou vzduchy takový třípinový bazmekt . Jinak tohle škubání má hodně na svědomí lambda Ř.J. dostává špatný informace a pak prostě se špatně řídí směs váha VS vstřikování a když ti to při rozjezdu odstaví palivo protože to vygeneruje bohatou směs tak to dělá třeba zrovna záškuby . jak jsem psal tak mě to jednu dobu škubání vyřešilo . a co mi mechoš říkal tak když je špatná lambda na ochcávce tak to takhle škube .
PS: snímač polohy a potenciometr je to samé akorád je rozdíl v tom že snímač má dvě polohy a potenciometr snímá celou dráhu . Snímač se používal na třícách u motoru třeba M40 M20 M10 a spousta lidí to neodlišuje
PS: snímač polohy a potenciometr je to samé akorád je rozdíl v tom že snímač má dvě polohy a potenciometr snímá celou dráhu . Snímač se používal na třícách u motoru třeba M40 M20 M10 a spousta lidí to neodlišuje
-
- Kontaktovat uživatele:
mam odstraneny kat a misto nej trubku a sportovni vyfuk nebude lepsi tu lambdu odpojit ? nebo mam koupit novou ? nabizel mi tu UKH nejakou magnetti mirelli za 1000 ale musí se ty drátky prej přepájet na konektor origo lambdy myslíte že to mám koupit ? za boschku 2500 se mi davat zrovna moc nechce ani nemohu nemám ted vubec penize