Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
cvakání hydroštelů M43 E36
Zdravim,
když je auto studený je slyšet cvakání , prý je to od hydroštělů, máte nějaký postup jak to odstranit?Cvaká to asi 5min a pak to z ničeho nic přestane. Nejprv asi vyměním olej, možná to může být i tím, že je hladina oleje kousek nad spodní ryskou měrky (tak asi malej tlak?). Když takhle cvakaj a neřešil bych to, co to může způsobit do budoucna? Asi to i snižuje výkon ne? Díky za jakkoukoliv radu!
když je auto studený je slyšet cvakání , prý je to od hydroštělů, máte nějaký postup jak to odstranit?Cvaká to asi 5min a pak to z ničeho nic přestane. Nejprv asi vyměním olej, možná to může být i tím, že je hladina oleje kousek nad spodní ryskou měrky (tak asi malej tlak?). Když takhle cvakaj a neřešil bych to, co to může způsobit do budoucna? Asi to i snižuje výkon ne? Díky za jakkoukoliv radu!
-
Lucas87
- Klubové ID: 1870
- Kontaktovat uživatele:
Podle mne máš nízkou hladinu oleje... 
pokud ne začal bych výměnou oleje a uvidíš.
Když tomu dáš trošku "kotel" tak po zastavení cvakaj?
pokud ne začal bych výměnou oleje a uvidíš.
Když tomu dáš trošku "kotel" tak po zastavení cvakaj?
Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
Mě právě zas poradil někdo jít o třídu výš s olejem...tak nevím. S větší hladinou by měl bejt větší tlak ne? mam 230tis...tachometrově, z jara jsem to kupoval a prej, že to má 167tis. (ale mělo to odpálenej stav km)...motor je ale suchej nikde ani kapka oleje, za to u převodovky je to horší, jenže minule se mi nepodařilo povolit šroub, abych zjistil hladinu. Poradíte jakej olej dát do převodovky?
ak olej nepomaha tak treba vymenit diel cislo 3 ci sa mylim?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... cam_shaft/
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... cam_shaft/