Zdravim všechny,
chci se zeptat jestli se dá na (nulovatelnym) kilometrovníku měřit vzdálenost s přesností na sta metrů. Nyní mě kilometrovník zobrazuje vzdálenosti po 1 km ale já potřebuji vidět např.: 1,2 km jak je tomu u většiny aut. Pokud vás zajímá proč to potřebuji, tak je to kvůli práci. Nemám navigaci+iDrive takže toho moc nenastavim :/ Díky moc za radu
nevím jak předfaceliftem, ale u mně to tak tedy počítá, pouze pokud mi vyskočí nějaká hláška a zůstane mi tam skryté(znak ! vedle kilometrů právě) oznámení tak mi to počítá pouze po kilometrech. Může to být i blbá voda v ostřikovačích. takže prvotní dotaz, nevyskakuje při startu nějaká hláška?
mike-ee píše:nevím jak předfaceliftem, ale u mně to tak tedy počítá, pouze pokud mi vyskočí nějaká hláška a zůstane mi tam skryté(znak ! vedle kilometrů právě) oznámení tak mi to počítá pouze po kilometrech. Může to být i blbá voda v ostřikovačích. takže prvotní dotaz, nevyskakuje při startu nějaká hláška?
Hlášku tam mám ale je to hláška ohledně zadního brzdového světla, který mě v servise zapojiny na jiný obvod ale vše funguje tak jak má, jenom že počítač to bere jako chybu :/ nedá se toto něják obejít (např. ignorací pouze této chyby?)
ledo píše:Hlášku tam mám ale je to hláška ohledně zadního brzdového světla, který mě v servise zapojiny na jiný obvod ale vše funguje tak jak má, jenom že počítač to bere jako chybu :/ nedá se toto něják obejít (např. ignorací pouze této chyby?)
Na každé světlo je měřen odpor, a pokud není dostatečný, tak vyhlásí chybu. Čili teoreticky by stačilo tam dát rezistor.
Prakticky je to ale blbost, protože pak bys nemusel přepojovat, na jiný odpor.
Tak to je divný, že to máš na stovky metrů i s ! v trojúhelníku, protože já mám taky předface a mám to s ! po 1km. Jedinej rozdíl je, že máš e90 a já e91 ale to by mělo bejt všechno stejný