Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 coupe 316i - výměna bubnů za kotouče

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
TrojanHorse1

#1 Příspěvek od TrojanHorse1 »

Už jsem to tu zkoušel hledat, ale našlo to jen velice málo... Proto zkusím založit nový příspěvak na toto téma. Z příspěvků jsem se dozvěděl, že to prakticky možné je s pár menšíma úpravama. Nejshůdnější se mi zdá vyměnit celou zadní nápravu. Ale nevím, jestli by šla hodit náprava z 320i, 325i do 316i. Počítám, že z 318is bude asi identická??? Z 328i a 323i myslím, že nepůjde???

Prostě shrnuto a podtrženo by mě zajímalo, jesli jste se s tím už někdo někdy zkoušel poprat, nějaké zkušenosti, názory, tžeba i návod jak na to :) Prostě debata o tomto tématu. Předem všem moc děkuju za Vaše ctěnné názory :)
Maysner
Klubové ID: 2503

#2 Příspěvek od Maysner »

naprava jako takova je stejna. lisi se jen dif a poloosy. staci ti prehodit jen ty hlavni ramena s nabojem a brzdama
TrojanHorse1

#3 Příspěvek od TrojanHorse1 »

Dekuju za prispevek. Takze prehodit ramena a bzdy a melo by to byt vse? Tak to je super. Nikdy jsem tedy nic takovyho nedelal, tak jsem zvedavy, jak to dopadne. Chtel bych se do toho pustit nekdy na jare... Opravdu nemate nekdo nejake zkusenosti nebo tipy? Moc by mi to pomohlo.

Ještě by mě zajímalo, jestli je náprava stejná jak na sedan, tour a coupe?
Maysner
Klubové ID: 2503

#4 Příspěvek od Maysner »

TrojanHorse1 píše:Dekuju za prispevek. Takze prehodit ramena a bzdy a melo by to byt vse? Tak to je super. Nikdy jsem tedy nic takovyho nedelal, tak jsem zvedavy, jak to dopadne. Chtel bych se do toho pustit nekdy na jare... Opravdu nemate nekdo nejake zkusenosti nebo tipy? Moc by mi to pomohlo.

Ještě by mě zajímalo, jestli je náprava stejná jak na sedan, tour a coupe?
neni to slozity. jen pak musis v kazdym pripade na geometrii. rozhodis ji na cely zadni naprave

napravy jsou stejny na vsech karoseriich krome compactu
Odpovědět