ahoj... prosím kolikatkou šmirglem mam vybrousit vnitřní plasty v E36 ? potřebuju , aby to bylo hladké, aby na to přilnula carbonova folie od 3M..díky za rady a mám to brousit ve vodní lázni?
jel jsem to 400 a je to skoro nekonecny..to s tim nemuzu udelat..co hrubsi? kolikatku ale vubec se v tomto nevyznam,,, myslim si, ze tou 400 bych tomel dodelat nakonec aby to bylo dokonale hladkee
SJEL JSEM to všecko čtyřstovkou..fuj to byla ale fuška... ale je to celkem hladké...doufám že ta folie na tom bude dokonale držet...co myslíte ? máte s ní už někdo zkušenosti ?? bude mi to na tom držet ?
Proboha tak prostě zkusím nějakej hrubší aby mi to dobře srovnalo povrch a pak volím jemnější na vyhlazení povrchu od rýh... Je to jen o tom vyzkoušet čím se mi to bude dobře dělat... Fuška to bude vždycky, ale je pravda, že dělat to 2000 asi by si to brousil do Velikonoc Pokud máš povrch hladký, odmaštěný tak není důvod aby to nedrželo...
dawey no ja se bojím, že mi ho začne po čase dělat bubliny chci to mít dokonale prostě... opravdu to nemusím brousit? vzdyt ten povrch je takovy vrasnity , tak jsem ho zbrousil a je hladky jak prdelka a myslim si, ze ted to bude drzet uplně. nebo se mýlím?
Keviiin píše:dawey no ja se bojím, že mi ho začne po čase dělat bubliny chci to mít dokonale prostě... opravdu to nemusím brousit? vzdyt ten povrch je takovy vrasnity , tak jsem ho zbrousil a je hladky jak prdelka a myslim si, ze ted to bude drzet uplně. nebo se mýlím?
a jakou teda maš folii?tu z obchoďaku za 150kč metr nebo kvalitni a origo 3M ?A jakej přesně plast chceš potahnout folii?
nechavam si to udelat u firmy... jeste lepsi folii nez je 3M a je levnejsi... neda se tolik protahnout jako 3M a ma to jeste vyraznejsi karbonovy vzhled, i kdyz se podivas z blizky... no jsem zvedav, kolik to bude nakonec stát..kdyby měl nekdo zájem tak pak můžu zaslat foto jak to vypada kdyby si to nekdo chtel delat take