Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW Auto klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE a jsme také na Facebooku a Instagramu

E36 Touring - Tazne zarizeni vs. M technic naraznik

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
elgroso
Klubové ID: 2462

#1 Příspěvek od elgroso »

Dobrý den,

prosím zkušenější o radu. Mám na svém autě (BMW e36, touring) zadní M technic nárazník včetně difusoru. Chtěl bych na auto pořídit neorigo závěsné zařízení patrně bajonetového typu, nebo obyč na tom zase tak nesejde a chtěl bych se znalých optat, zda je možné TZ namontovat bez nutnosti úpravy zadního nárazníku, nebo jakéhokoliv řezání do něj nebo difuzoru?

Lze TZ namontovat na auto s Mtechnic nárazníkem a origo Mtechnic difuzorem bez nutnosti "poškození" (narušení - řezání, vrtání atd.) nárazníku??

Díky za info.
Tomule

#2 Příspěvek od Tomule »

Zdravím, nevím jak je to s montáží na konstrukci auta, ale co se týká difuzoru u m-packetového nárazníku, tak na mém sedanu mám odnímatelné TZ a trochu se štěstím jsem sehnal originální difuzor přímo s krytkou na tažné. Takže se jedině optat, jestli s ní náhodou někdo nejezdí, jako v mém případě, nebo koupit novou, což bude asi dost nákladná záležitost.. Hodně štěstí :-)
Cawba
Klubové ID: 2034

#3 Příspěvek od Cawba »

Bez upravy se to asi neobejde, kde bys tu kouli potom mel? :D
Sezen origo bajonetovy TZ a vymen difuzor za ten s odnimatelnou krytkou na TZ a mas to :lol:
elgroso
Klubové ID: 2462

#4 Příspěvek od elgroso »

.. tak to jste mě moc nepotěšili.. :-/ Já si říkal, že to nebude tak jednoduchý. Nový difuzor s krytkou je nesehnatelný, jetý snad ano za šílenou cenu. Hm, tak přehazovat za sériový se mi to nechce.. tam bych to asi dal bez větších úpravy.. hm, tak zkusím štěstenu.. případně, pokud o takovém difuzoru s krytkou na Mtechnik nárazník víte.. budu rád za info. :-)