Ahoj, potreboval bych poradit zdali se nekdo nesetkal s podobnym problemem.
Po delsim stani se mi rozsviti kontrolka abs, nepomuze zhasnout motor a znovu nastartovat. Ovsem pokud zhruba po minute ZHASNU MOTOR A NASTARTUJU KDYZ JE AUTO V POHYBU, tak abs zhasne a funguje dokonale, dokonce i v desti. Mam za sebou dve cesty kdy jsem najel cca 1000km kazdy den a po predchozi "procedure" se abs nerozlo za celou dobu ani jednou. Staci ale nechat babicku pres noc a rano abs vesele sviti...
Na cidlo to nevypada, ty budou ok. Mate nekdo nejaky napad ?
Diagnostiku nemam...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 318i ABS problemy
matiz píše:Ahoj, potreboval bych poradit zdali se nekdo nesetkal s podobnym problemem.
Po delsim stani se mi rozsviti kontrolka abs, nepomuze zhasnout motor a znovu nastartovat. Ovsem pokud zhruba po minute ZHASNU MOTOR A NASTARTUJU KDYZ JE AUTO V POHYBU, tak abs zhasne a funguje dokonale, dokonce i v desti. Mam za sebou dve cesty kdy jsem najel cca 1000km kazdy den a po predchozi "procedure" se abs nerozlo za celou dobu ani jednou. Staci ale nechat babicku pres noc a rano abs vesele sviti...
Na cidlo to nevypada, ty budou ok. Mate nekdo nejaky napad ?
Diagnostiku nemam...
me presne takhle odchazelo cidlo
Ahoj, jest eje treba napsat ktery to mas rocnik. Pokud si trosku hrajes s autama....jdi jednotlive po kazdem cidelku....opatrne vymontuj, ocisti, prostrikni kontakt KONTAKTOLEM.... projdi kablik jestli se nekde neprodira....vezmi vzduchovou hadici a kazde kolo pod cidlem profoukni.....pokud se ti zavada bude zase objevovat, nezbyde ti nic jineho nez zajet na diag.... a zjistit ktere cidlo ti to dela.... nebo kde muze byt problem. hodne zdaru z ostravy.