Zdravím všechny dobré duše. V nejbližší době planuji koupi vysněného vozu BMW E46 coupe, o obsahu 2,5l. Chtěl jsem jen poprosit o nejake informace o tomto modelu at vim na co si dat pozor a kam se na pripadne auto koukat. zrovna vcera jsem byl v bazaru se kuknout ne jedno coupatko,a myslel jsem ze toho prodejce z bazaru asi trefim. to jsou takovy vydřiduši ukecaní. Auto totalne predelane, pri pohledu na drzaky prednich svetel znetelne bourane na predek. ale to bylo asi to nejmensi. dosel jsem k zadnimu kufru otevrel a co nevydim.! coupatko melo vymenenou celou zadni prdel. bylo to rozpulene cca 5cm za zadnim sklem.
Da se ještě vůbec sehnat nebourané coupátko?
A jak je to s motorama 323 125 kw? maji nejakou vadu na krase?
Předem mockrat dekuji.
Měl jsem 4,5 roku 323i v e36tce a když jsem ji prodával před měsícem, tak měla najeto 240tis km a vše vpoho (spotřeba okolo 9l/100km, olej jsem nedoléval). Teď jsem koupil 323i v e46tce a myslím, že to bude víceméně stejné i s tím "dablvanosem"
Mám E46 323Ci a nemůžu si na motor ani v nejmenším stěžovat. Mám auto cca 4 měsíce, najeto přes 15 000 km a naprosto bez jediné vady. Je to rok 1999, najeto při koupi 176 000 km. Motor jede krásně, výkonu dostatek a spotřeba taky pěkná. Mám automat a i s ním mám spotřebu 9,1 l/100 km, i když podle manuálu má mít automat v 323Ci průměr 10 l/100 km. Olej jsem dolil jednou, zrovna nedávno, pár decek. Co jsem se dočetl, tak je normální, že za několik tisíc může maličko oleje zmizet. Kdyby jsi chtěl něco vědět, stačí SZ/ICQ, mám vše v profilu.
petabmw píše:a dat si pozor na zadni napravu!par kusu sem videl uz s utrzenym uchycenim!!!
ted jsem se byl na jednoho podivat, akorat jedna vec se mi nelibila, zadni tlumic ve spodnim uchyceni byl jakysi vytoceny.nevim jestli se mi to jen zdalo nebo to tak bylo. utrzene drzaky z podlady?