Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sací vačka vanose

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jurmi

#1 Příspěvek od Jurmi »

Zdar pánové.Mám otázku na sací vačku z vanose,co tam patří a co né.Byl jsem na tolik šikovnej,že mi praskla a tak jsem sehnal jinou.Jenže mi tam nesedí jedna věc a to je složení.Na té mojí je plech na čidlo,ozubené kolo,středovej kroužek a kroužek který třema maticema vše dotáhne a na té co jsem sehnal je vše stejné,ale navíc je tam jakoby talířova pružinka.Ozubené kolo by se mělo otáčet,ale v tomhle případě to jde dosti ztuha.Mám já to špatně,nebo je to jen špatně uspořádané.Prosim o radu a pomoc.Jurmi
tom86

#2 Příspěvek od tom86 »

Mám pocit že kolem roku 95 se trošku změnila konstrukce té přední části vačky, ale mělo by to jít zaměnit.
před 95:
http://static.bmwfans.info/images/epc/OTcwX3A=.png
po 95:
http://static.bmwfans.info/images/epc/ODY3X3A=.png
milius

#3 Příspěvek od milius »

Jurmi píše:Zdar pánové.Mám otázku na sací vačku z vanose,co tam patří a co né.Byl jsem na tolik šikovnej,že mi praskla a tak jsem sehnal jinou.Jenže mi tam nesedí jedna věc a to je složení.Na té mojí je plech na čidlo,ozubené kolo,středovej kroužek a kroužek který třema maticema vše dotáhne a na té co jsem sehnal je vše stejné,ale navíc je tam jakoby talířova pružinka.Ozubené kolo by se mělo otáčet,ale v tomhle případě to jde dosti ztuha.Mám já to špatně,nebo je to jen špatně uspořádané.Prosim o radu a pomoc.Jurmi

jestli chces tak ti muzu nabidnout vacku i z vanosem mam jeste celej motor
Jurmi

#4 Příspěvek od Jurmi »

Díky pánové.Na obrázku jsou obě verze,co mám,ale přiklonil jsem se kté před rokem 95.A dík za nabýtku vačky.
Odpovědět