asi to hodně z vás zná-chcete ostříknout přední sklo-pustíte ostřikovač-pak štěrače... a voda vám teče po bočním okénku-případně dovnitř přez lehce otevřené okno.
Je to bolest všech typů e36 nebo to je u některých ošetřeno nějakou vychytávkou? Mam zato že sem viděl pár e36 co měli na stranách předního skla takové lišty které by tomu mohli zabránit-dá se tam něco podobného(origo)domontovat?pomůže to?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... gle_parts/ díl číslo šest je takovej "žlábek" kolem okna a měly by to mít snad všechny E36 teda aspon myslim ale je možný že ti třeba někdo měnil okno a tuhle lištu podělal tak ji tam vubec nedal
hmm to jsem si nikdy nevšiml že by mi tam teklo když jsem myl okno je fakt že sem za rok ježdění autem použil ostřikovače jen párkrát mam tam tu 2.5l nádobku a ještě tam mam směs co jsem dolejval jednou nenavidim špinavy okno a používám na něj ty tekuty stěrače takže se na něm nečistoty moc nedržej ale na stranách okna mam myslim takovy okapy když si dnes vzpomenu tak to vyfotim uvidime jestli kecam nebo ne
neostřikovat a častějc mejt okno případně ho udržovat těma tekutejma stěračema jinak zatim co sem jel v různejch autech tak snad v každym na mě cakala voda když sem myl okno ostřikovačema at přímo od trisek nebo od stěračů moc bych to neřešil sou horší věci ktery se můžou dít
Tak jsem koukal, žlábek tam nemám. Na okně normál znak a čísla bmw, takže asi pořád origo. Jinak používám rain off a podle mě super věc, ale při pomalý rychlosti stejně setřu a před prachem to taky neuchrání.
A maj to i sedany a touring?
Dá se to nějak domontovat?
Je to taková blbost ale třeba taková e30 to měla vyřešený dobře a žádnej problém tam s tím nebyl, todle vypadá jako řešení toho problému
Ty žlábky tam nemám, chčije mi to všude. Ale nějak sem si na to zvykl no. Přestal jsem používat ty lepivý sračky od Sheronu apod a leju jen čistou destilku maximálně lehunce naředěnou nějaký přípravkem, protože to bylo dycky opatlany cely auto a nešlo to ani pořádně umýt, navíc mi to po navoskování a následném ostřikování oken pak udělalo mapy na kapotě, ale to už je OT... Destilka steče okamžitě a není po ní ani památky a i když nateče do auta nic se neděje. Okno umyje o něco hůř ale svůj účel to plní...